A ti 3 éves gyermeketek tudja tekerni a pótkerekes bicajt?
Figyelt kérdés
Kapott a lányom egy pótkerekes bicajt.De nem tudja tekerni.Mindig hátrafelé "teker".(nem kontrafékes a bicaj,megy hátrafelé is a pedál)
hogy mutassam meg neki,hogy hogyan tekerje?
2013. aug. 10. 13:38
1/8 anonim válasza:
fogd meg a lábát,és hajtsd előre,majd belejön
2013. aug. 10. 13:56
2/8 anonim válasza:
én 3 éves fiam is így csinálja ráadásul fel is adja mert nincs sikerélmény!Én mutattam már neki hogy megfogtam a lábát és én nyomtam,tekertem de az sem volt jó,nem tetszett neki rá sem kapott a dologra!Én úgy vagyok vele nem erőltetem,annál rosszabb!Majd ha akarja ráül!
2013. aug. 10. 14:42
3/8 anonim válasza:
Az én lányom pár hete volt 3 éves. Kb. február óta próbálgatja a bicajozást. Előtte ő is hátrafelé tekerte sokáig, de már vagy 3 hónapja nagyon jól megy neki, most már szint túl gyorsan is hajtja. Majd megtanulja, idő kell neki.
2013. aug. 10. 14:50
4/8 anonim válasza:
enyém 3 évesen tanult meg pótkerék nélkül menni, 2,5 évesen pótkerékkel bringázott simán.
vegyél neki rollert vagy futóbicajt, azon majd ráérez hogyan szedje a lábát, után már csak a pedálon kell taposnia :)
2013. aug. 10. 15:56
5/8 anonim válasza:
Az enyém 2 évesen kapott futóbicajt. Most 3,5 és nem tekeri a simát, nem is akarja, ráültetem és pánikszerűen ugrik le róla. Unokahúga 2,5 évesen már tekerte!!
2013. aug. 10. 16:13
6/8 anonim válasza:
A fiam 2 eves es 2 honapos volt mikor elkezdte rendesen tekerni a biciklit.Egy pedalos,go cartra emlekezteto kisauto tetszett meg neki,azon tekert eloszor.Persze megmutattam neki,hogy kell pedalozni,eloszor en mozgattam a labat, de nehany perc alatt megertette, es meg aznap a biciklin is kiprobalta.
3,5 evesen mar potkerek nelkul biciklizett.
2013. aug. 10. 17:55
7/8 anonim válasza:
Kisfiam szeptem-ben tölti a 3-t és kettőt teker a biciklin majd hátra fék.Nem megy továbba bicó és leteszi.Elő a futóbicó és kész.Az új bicó meg ott áll!!!
2013. aug. 10. 22:26
8/8 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom sem tudta. Az hozott eredményt, hogy szereltünk fel egy tolókart, amivel én is tudom tolni és neki is könnyebb tekerni. Most már tekeri a bicajt és ha elfárad, legalább nekem is könnyebb haza tolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!