Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van akinek 3 évese nem szereti...

Van akinek 3 évese nem szereti a verset, dalt? Nem akarja hallgatni és meg se jegyzi őket. Fiú.

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 21:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Zenehallgatásról nem írtam egy szót se, bármilyen zenét meghallgat és táncikál is. Barátnőm kislánya 2 évesen már visszamondta a verseket és nem ő az egyetlen. Én nem akarom hogy bármi díjas zenész legyen a fiam...
2013. aug. 12. 17:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell eröltetni semmit, főleg nem a verseket és a bonyolult meséket (és a Piroska már nagyon bonyolultnak számít).

Ilyen korban az egyszerű egy mondat - egy kép mesekönyvek érdeklik a gyerekeket. Nagyon ajánlom Bartos Erika könyveit. Ne is mesélj belöle, csak hagyd elöl, egy idő múlva meg fogja kérdezni, hogy mi van odaírva.

2013. aug. 12. 21:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Bogyó és Babócán már túl vagyunk, esténként ált. 2-3 mesét is kér...az nen igaz, hogy 3 évesek nem képesek verset megtanulni, óvodában is egy csomót megtanulnak sőt már bölcsiben.
2013. aug. 12. 22:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem azért írtam hogy én zenészt akartam volna belőle formálni, csak azért írtam, mert különböző játékokkal előjönnek a képességek a gyerekből-- aztán majd az élet eldönti és saját maga mivé lesz.

egyébként imádja a zenét, komponál is, de a jövőjét tekintve tervező szeretne lenni- állandóan ha van egy kis ideje házakat, kerteket, berendezéseket tervez. Ez is afféle itthoni gyakorlatok terméke- hogy együtt terveztünk kertet és a házat belül így ment tovább saját maga utána... aztán hova fog tovább menni?- az még 6 év

2013. aug. 12. 22:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Na ha Bogyó babócán túl vagy, akkor kezd elferdíteni a történetet, rosszul mondani szavakat és nagy vigyorogva fog rád szólni hogy nem is úgyvan. Ki fog derülni hogy mindent jól megjegyez, ami érdekli.

Az a kérdés, hogy neked miért fontos, hogy megjegyezzen verseket, dalokat? Nem vagyunk egyformák, a gyerekek sem. Nem kell ezen aggódni.

2013. aug. 13. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!