Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Köldöksérv kérdés! Meddig...

Köldöksérv kérdés! Meddig várnak még az orvosok?

Figyelt kérdés

Kislányom három éves. Még mindig kiáll a köldöke. Szerintem semmit nem ment vissza. Egyéves kora óta több sebésszel is beszéltünk, mindegyik azt mondta, hogy várjunk.

Természetesen nem akarom a gyerekemet indokolatlanul kés alá fektetni, de nem tudom, van-e értelme várni.

Az elején azt mondták, hogy óvoda kezdésig várjunk, majd azt, hogy az óvoda végéig.

A kislányom kiálló köldökére a saját unokatestvérei is többször mondták, hogy "fütyi". Most kezdi az óvodát, én pedig meg akarom óvni őt az ezzel járó lelki sérülésektől.

Tapasztalatokat várnék a műtéttel kapcsolatban, illetve volt-e olyan, akinek megérte sokáig várni.

Köszönöm!

2013. aug. 7. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Túlfélted a gyereked,az én fiamnak is kiállt,őt 5 évesen műtötték.Szegénykém nagyon sokat szenved a mai napig is,örülj,hogy ez a legnagyobb bajod.

És ha a lányodnak már ez lelki sérülés,akkor túlságosan is jól élhettek.

2013. aug. 7. 18:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát remek választ adtál, mondhatom!

Célozgattál, ítélkeztél, de nem segítettél semmit se. nyilván nem is akartál. Nem én pontoztalak le, látom, hogy ezt már korábban sokan megtették...

Ne haragudj már, de most miért kéne magamra vennem a világ összes problémáját, ha éppen felteszek egy kérdést? Vagy írjam le az összes súlyos problémámat egy kérdésben? Annak örülnél?

És végül honnan tudod te azt megítélni, hogy valakinek mik okoznak lelki sérelmet?

Amúgy nem azt kérdeztem, hogy lelkileg ez hogy érinti a gyerekeket, hanem azt, hogy van-e értelme várni még éveket. Lehet, hogy jobb lenne túlesni rajta.

2013. aug. 7. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves 17 százalékos válaszoló!

Azért mert odaírod zárójelben, hogy pszichológia, attól még ugyanúgy csupa sületlenség, amiket összeírkálsz.

Keressél magadnak másik kérdést, veled nem megyek semmire.

2013. aug. 7. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!