Mit tegyek a rengeteg plüss állattal?
Figyelt kérdés
Rengeteg összegyült.Kidobni sajnálom őket,de aktívan nem játszanak vele.Így rengeteg helyet foglalnak.két adag már lóg a plafonon összefűzve.Valami praktikus megoldást keresek.2008. jún. 28. 15:35
1/12 anonim válasza:
Eladhatod,vagy nem akarsz semmikepp megvallni tole?
2/12 anonim válasza:
Add el őket. Vagy ajándékozd el, pl árvaházakban nagyon örülnek neki a gyerekek. Persze ezt csak akkor lehet, ha engedik a gyerekeid. Vagy zsákold be őket, vagy legyen nekik egy külön polc... de így is csak a helyet foglalják. Nálunk az elajándékozás ment, amíg csak egy pár plüss maradt, de ezt csak akkor engedték, mikor már nagyobbak lettek és más dolgokra lett szükségük. Addig porfogónak álltak a polcon.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen,sok olyan van közte amitől én sem szeretnék megválni.:-)
(2.gyerekkor)
2008. jún. 28. 15:44
4/12 anonim válasza:
Egy ismerősömnél láttam, hogy egy igen nagy papírdobozban volt az összes ilyesmi játékszer. Lehet, így is foglalja a helyet, de legalább nincs szanaszét. Összepakolni is könnyebb, és a gyerkőcöknek is izgalmas lehet benne keresgélni, ha még kicsik. Nekem ez nagyon tetszik.
5/12 anonim válasza:
Ebbe jol bele lehet gyomoszolni oket, a plafonra felakasztod a sarokban es nincs utban, jol is mutat.
6/12 anonim válasza:
Anyukám is tartogatta, tartogatta, most meg lassan már az unokák fognak játszani velük. :)
7/12 anonim válasza:
Amit a 16:20-as válaszadó írt az valóban jó!
És amit az utcsó is, nálunk már a kislányom játszik az én, és tesóim plüsseivel.
/Olyan jó érzés volt 10-15 év után újra látni ezeket a játékokat:)/
8/12 anonim válasza:
Szia! Mi a feleslegessé vált plüssöket az ovinak ajándékoztuk, nagyon örültek neki a gyereke, amikor a tombola, vagy valamilyen kis versenyban ők nyertek és megkapták...Plüssállatkából még így is sok maradt.
9/12 anonim válasza:
A két éves kislányomnak is sok plüss van.Hálós játéktárolóba is van és ágyneműtartóba is raktam.Kanapé ágyon is van.Esetleg papírdobozokba elrakni.
10/12 anonim válasza:
Szia!
Ha nem akartok megvállni tőle,de nem használják én elvinném egy nagyihoz vagy egy nyaralóba-weekwnd házba ha van ilyen.ott elfér és mégis megvan.Amúgy én is odaadtam-mikor még nem volt gyerekem a gyerekes ismerőseinknek amik voltak.Most meg ha nagyon sok lesz és nagyon nem kell,sztem az árvaházba vagy az oviba adnám,persze csak azokat amik nem mennek a nagyihoz "nyaralni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!