Hordja valaki a gyermekét drámapedagógia foglalkozásra?
Bizonytalan vagyok merre induljak el, szeretném ha 9,5 éves gyermekem kicsit könnyebben megnyílna, nem lenne olyan zárkózott, amikor nem az otthoni környezetben van. Ezért gondoltam, hogy a drámapedagógia foglalkozás jót tenne neki.
Valaki jár hasonló cipőben, van tapasztalata?
Én mondhatni Kaposi Laci és a Kerekasztal szárnyai alatt nőttem fel. Nagyon-nagyon sokat köszönhetek nekik, rengeteg élménnyel, tapasztalattal és készséggel lettem gazdagabb általuk... szerdától szerdáig számoltam a perceket(akkor voltak a foglalkozások) aztán meg a táborokat és a későbbi életemet is elég jelentősen befolyásolta az, hogy részese lehettem ennek a közegnek :) és alig várom ,hogy a gyerekeim megfelelő korba érjenek, hogy az itteni drámaped foglalkozásokra beírathassam őket!
Szerintem menjen csak el a gyerek néhányszor (de ne csak 1-2x )ha azt látod , hogy élvezi, várja, akkor hajrá! Egy biztos: ha jó a drámapedagógus, akkor tulajdonképpen nincs vesztenivalótok, csak gazdagodhat a gyerek. Ezerszer többet ér, mint valamilyen konkrét tantárgyra irányuló szakkör, arra pedig tökéletes, hogy oldódjon a gyerek és magabiztosságot ,sikerélményt merítsen a társas érintkezésekben során is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!