Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor kezdtek el vásárolni...

Mikor kezdtek el vásárolni Ovi, suli kezdésre, és hol?

Figyelt kérdés
Miket kell beszereznetek?
2013. aug. 4. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Kislányom szeptemberbe kezdi az ovit.

Ovis-és tornazsákot most vettünk neki az Intersparban.

Ágynemű huzatot varratunk, mert olyan méret kellett, amit nem lehet kapni.

Ruhákat a tescóba, aldiba, lidlbe vettem eddig is, bár csak pár rövidgatyót kellett venni, minden más van, még szabadidő ruhát kell venni.

2013. aug. 4. 10:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is szabadidő naci kellene, de a tescoban 2000 a levolcsóbb nadrág. Ami szép, tetszett volna, 4000 csak a nadrág.
2013. aug. 4. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Én a szabadidő ruhát Ázsia áruházba veszem, 2800 ft-ért.

Oviba megy a gyereked vagy suliba?

2013. aug. 4. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A nagylányom most kezdi a sulit, csak ami oda kell az egy A4-es oldalnyi. Apukám besegített elég sokat, ő az Auchanban vette meg pl az iskolatáskát, tolltartót, füzeteket, én meg a helyi papírboltban a többit. Már csak a kistükör meg a dobozkák hiányoznak.

A 6 évesem most megy nagycsoportba, oda semmi extra kívánság nincs egyenlőre. A 2 évesem pedig májusban kezdi az ovit, oda azért kell egy csomó ruha neki, váltásnak. A nagylány, amiket ráhagyott, olló, mappa, ilyesmi, azt fogom bevinni.

Ruhát általában a turiban szoktam venni, itt nagyon szépek vannak.

2013. aug. 4. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a mama var oviszsákot, mivel a fiam napközis, ezért van sok váltóruhánk, de én már rájöttem, hogy a turiba kell venni nekik, ugysem tudnak rá vigyázni. Nekem furi volt a napközibe az, hogy néhány gyereket farmerbe, meg csodaruhákba hoztak be, én mindíg melegítőt adtam rá vagy rövidnacit, legyen neki kényelmes, és ne sajnáljam, arra meg pont jók a turis cuccok (sőt tovább bírják mint a tescos ruhák).mikor jöttünk haza akkor volt bent 1 váltás szép ruha, és ha mentünk valahova akkor azt adtam rá. nekünk ezen kívül, csak fogkefe, fogkrém + papirzsepi, wcpapír...ilyeneket kell beszerezni. Itt egyen ágynemű van a jeleikkel, ők is mossák stb...ruhákon kívül, kinti benti cipő kell még.
2013. aug. 4. 15:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Oviba megy, középsős lesz, s az összes nadrágja kicsi.

Néztem Turiban, de ott csak farmer van.

2013. aug. 5. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Én folyamatosan nézem nyáron, hogy mi hol olcsóbb, hol van akció. Most a Tesco-ban is rengeteg póló volt leárazva. Ezen kívül Háda, Scamp.

Vettem 6 db nadrágot, 10 pólót, 10 pár zoknit, 10 bugyit, és hosszú ujjú pamut felsőből 5 db-ot. Több nem kellett, mert van még pluszban tavaszról. Középsős a kisfiam.

2013. aug. 5. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Ruhák:

Tesco, C&A - figyelem a leárazásokat

Turi: Háda (most volt 1 hónapog 50%-os leárazás), ill. a környéken van 2 kisebb turi is.

Egyebek: Auchan, Tesco, Aldi

2013. aug. 5. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!