Milyen gyakran jártok vásárolni pici gyermekeitekkel?
Illetve könnyű velük elintézni a mindennapos bevásárlást?
Én hetente kb 3x megyek velük boltba,de számomra nagy kihívás és gyakran elég stresszes,így próbàlok megoldást keresni,hogy minél ritkábban kelljen menni velük.Apuka nagy ritkán tudja csak elintézni.
Kedves Kérdező,
nekem is csak egy gyermekem van, viszont hetente 2-3 alkalommal megyünk hol a zöldségeshez, hol élelmiszerért, hol egyéb ügyintézésre (posta stb.)
Én is dolgozom, így ezek is általában a csúcsidőre maradnak, de nem szokott nagy zűr lenni.
Szerintem sokat számít az is, hogy a kezdetektől arra neveltem, hogy ez természetes, szeret vásárolni- illetve talán az is fontos, hogy akár milyen nehéz napom volt bent a munkahelyemen, igyekszem nyugodt maradni.
Hiszti természetesen volt, lesz is talán- lenéző tekintetek, negyedórás sorbanállás is- de kinek nem?
Az ilyen emberekkel nem kell törődni.
Még egy apróság eszembe jutott: indulás előtt mindig eszünk, iszunk, pisilünk és mindig van a táskámban kis keksz, víz és törlőkendő, ha mégis szükség van rá.
Szép napot:
Szia!
18hónapos a kiscsaj, napi szinten megyünk valahová (boltba, postára...), gyalog. Amíg egyedül 15 perc alatt megfordulok, az Vele 1-1,5 órába kerül. :) De legalább fárad kicsit, így könnyebb a délutáni alvás. Egyébként baromira élvezi. Igaz Ő is pakol a kosárba, én meg győzöm visszarakosgatni a felesleges dolgokat...
Persze Ő 1 gyerek, többedmagával nem biztos, hogy bevállalnám a mindennapos vásárlást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!