Ciki ilyenkor a zokni? Vagy ti mit tennétek?
Annyira el vagyok keseredve. A lányom lábát csúnyám megcsípte valami, és nála ez allergiaként jön elő mindig, csúnyán kipattog,és van amelyikből hólyagok lesznek,mint a vízhólyag. Most is így lett :( Strandolást terveztünk,de lefújtuk...
Itt a közelben van rendezvény, ugrálóvár, sergő ilyesmi, szeretnénk legalább oda kimenni. A dr lekente neki a csípéseket piros ecsetelővel tegnap, ami elég jól látszik még most is.
Arra gondoltam,hogy míg ugrálóvárazik, kap egy zoknit, csak ne érje szó a házelejét, hogy milyen a lába, bár a lábszáráról nem tudom a csípéseket eltüntetni.
Nem ciki, de ilyen melegben ugráló várazni????
Amúgy a lányom mindig zokniban van, mert az összes szandálja feltöri valahol a lábát. Bennem fel sem merült, hogy megszólnának emiatt.
Ilyen esetben lehet igazolást kérni, hogy nem fertőző és lehet mutogatni, ha valaki belétek köt.
Szombat lévén ez tudom, nem megy. Én jó ötletnek tartanám a zoknit, csak nem tudom, nem izzad-e meg a kis lába és az nem bántja-e még jobban a pöttyöket.
a fiam nyáron is kis bokazokniban van,mert annyira érzékeny a bőre,hogy kidörzsöli neki a szandi
úgyhogy nem gáz a zokni
nem tudom mi a baj az ugrálóvárral,mi is voltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!