Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 41 éves férfi nem túl "idős"...

41 éves férfi nem túl "idős" ahhoz, hogy kétéves kislánya legyen?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Nem jött egy kicsit későn az a kisbaba?

2013. aug. 3. 07:21
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
17: Ja, amúgy tényleg kösz, hogy le vagyok csszve, amiért ismerek ilyen embereket!
2013. aug. 3. 21:43
 32/37 anonim ***** válasza:
54%
Én apám 50 volt, mikor születtem, sokkal jobban bánt velem, mint a fiatalabb apukák a gyerekeikkel, rengeteget csavarogtunk és rengeteget foglalkozott velem.
2013. aug. 4. 00:42
 33/37 anonim válasza:
77%
Nem! Talán sokkal jobb apa lehet, mint harminc tájt. 53F
2013. aug. 5. 00:47
 34/37 anonim ***** válasza:
Egy férfi sohasem elég idős hozzá hogy gyermeke legyen hidd el nekem. Később érnek "agyilag".
2013. aug. 5. 04:09
 35/37 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom az én párom 20 évesen lett apa,és simán lekörözi idősebb apa társait felelősségteljes,imádja fiát,első perctől mindent együtt csinálunk a baba körül.Apukám aki 42 évesen lett harmadszorra apa is nagyon jó apa de neki kevesebb már a türelme és baromira nincs kedve már nevelni.Szóval szerintem nem fiatal de még nem túl idős ha így jön össze,így jön össze.
2013. aug. 5. 08:29
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
19-20 éves voltam mikor felneveltem egy kislányt, aki már gimnazista, színésznek tanul. Az igaz hogy több türelmem volt és talán fittebb is stb. De nem állítom azt hogy most 38 évesen rosszabb apa lennék és nem szeretném annyira ha később születne meg mert már öreg vagyok hozzá! Kikérem magamnak!!! Rossz a kérdés is!!! Fúúú!!
2013. aug. 6. 00:53
 37/37 anonim ***** válasza:
kapjátok be hogy lepontoztatok
2013. aug. 6. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!