Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 41 éves férfi nem túl "idős"...

41 éves férfi nem túl "idős" ahhoz, hogy kétéves kislánya legyen?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Nem jött egy kicsit későn az a kisbaba?

2013. aug. 3. 07:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
A férjem 41 éves, a kisfiunk 2 éves. A nagylányunk pedig 14. Én 39 vagyok. Futkosunk, mászunk, ugrabugrálunk a kicsivel, móka és kacagás az élet. :) A huszonéves barátosnőim meg irigykednek, és csodálnak minket. Ez van. :) Nem korfüggő, hanem személyfüggő a dolog.
2013. aug. 3. 07:51
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

férjem 41, én 38, a lányunk 3 lesz nemsokára...

Mostmár ez van, így alakult, de ha tehettem volna, akkor előbb vállaljuk...

Jobb a szülőnek, és a gyereknek is, ha előbb jön...

sokszor eszembe jut, hogy a férjem apukája 50 évesen elhunyt...és jesszusom, mi lesz, ha a férjem is, és a lányunk akkor még csak a 10 év körül lenne...imádkozom hogy ne így legyen...

de hát elvetetni is bűn lett volna, nem igaz? és annyira édes, okos, gyönyörű kislány...biztos a Te ismerősödé is..:-))

Szóval ha későn is jött, egye a fene, lesz ami lesz...:-)) az élet megy tovább..

2013. aug. 3. 08:03
 13/37 anonim ***** válasza:
53%

Nem.

Még 70-80 éves embereket is ismerek Budapesten, akinek babája születik.

2013. aug. 3. 08:08
 14/37 anonim ***** válasza:
de, késői. Nálunk mégis ugyanez lesz a szitu, így alakult. Mi későn találkoztunk, gyerekvállalás előtt meg egy kis ideig szerettünk volna még ketten is együtt lenni. Van, aki elhagyja magát 30 évesen, más meg 50 évesen is friss, fitt. Soha nem mondanánk le a gyerekvállalás örömeiről azért, mert esetleg nem unokázhatunk. Ha ezt dobja a gép, akkor ez lesz. Úgysem tudja az ember a jövőt, bármi lehet.
2013. aug. 3. 08:38
 15/37 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem késő.
2013. aug. 3. 08:45
 16/37 anonim ***** válasza:
Nem jött késön a baba ,és nem idös ahoz hogy 2 éves kislánya legyen .
2013. aug. 3. 09:43
 17/37 anonim ***** válasza:
66%

"Nem.

Még 70-80 éves embereket is ismerek Budapesten, akinek babája születik."

Aha, ő biztos oda tudja tenni magát a gyerek ellátásába, nevelésébe... Hallgatni a sírását, pelenkázni, szaladgálni utána. Arról nem beszélek, hogy 90 évesen fogja utolérni a gyerek tinédzsersége, és kb 100 éves lesz a diplomaosztóján. Végülis ez teljesen természetes. Ilyen az ideális család.

(és majd 120 éves korában megy horgászni az unokájával.)

2013. aug. 3. 10:29
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Apu 43 volt amikor én születtem.
2013. aug. 3. 11:40
 19/37 anonim ***** válasza:
26%

"Akinek meg 62 évesen születik gyereke az elgondolkodhatna rajta h hogyan fogja eltartani, felnevelni!!"

Úgy, hogy egész életébe dolgozót, nyugdíjból.

2013. aug. 3. 11:44
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kicsit késői- de ha így alakult mit lehet tenni?

Tesóméknál is ez van, tesóm 37, párja 41, van egy 7éves fiuk, és most lesz egy pici babájuk.

Írhatnék egy kisregényt, hogy miért alakult így az életük, de nem teszem- így van- és kész. Szeretettel várják a kicsit is.

2013. aug. 3. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!