41 éves férfi nem túl "idős" ahhoz, hogy kétéves kislánya legyen?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Nem jött egy kicsit későn az a kisbaba?2013. aug. 3. 07:21
21/37 anonim válasza:
A párom 39 a kislányunk 2 éves.sokkal többet foglalkozik a (kislányunkkal,mint azok a 21-22éves apukák akiket a játszotéren látunk.mellesleg én 26 vagyok(anyuka)
22/37 anonim válasza:
De most hirtelen előkerült egy 2 éves gyerek, vagy mi? Hát amikor született 39 volt, akkor nem volt probléma, most miért az?
Van akinek így sikerül, ez van. Remélhetőleg jó apja lesz még sokáig!:)
23/37 anonim válasza:
Miért lenne öreg? Nagyon sok nő eleve 30 felett vállal első (!) gyereket. Annak a gyereknek nyilván van apja is, és sok esetben az apa néhány évvel idősebb az anyánál. 6 év korkülönbség, 33 éves anyuka (csak számolgattam kicsit) annyira sok lenne? Ez csak egy példa.
24/37 anonim válasza:
Párom 58, kislányunk 3. Sokkal jobban neveli, mint anno a 20 éves korában született fiát.
25/37 anonim válasza:
Az én párom 41 lesz, mire megszületik az első babánk, én pedig 39 leszek. Szerintem érettebbek vagyunk egy gyerekneveléshez, mintha 20 vagy 30 évesen csináltuk volna. Persze ez is mindenkinél mást. Az egyikőnk már 20 évesen érett és 40-re már idősnek gondolják. Másikunk 20 évesen éretlen és 40 évesen a kinézete, élethez való hozzáállása olyan, mint egy 30 évesnek. Az viszont kétségtelen, hogy akik fiatalabban vállalnak gyereket, azok valószínűbb, hogy tovább tölthetik vele együtt az időt.
26/37 anonim válasza:
19es, aki a mai magyar kormány mellett ugy gondolja h ő a nyugdijára alapoz az elég felelőtlen, te megyik országban élsz??
28/37 anonim válasza:
Nem arra alapozok.
De ha annyi lenne a keresetem mint apám nyugdíja nagyon is elégedett lennék a fizetésemmel.
29/37 anonim válasza:
Apukám 43 éves volt mikor születtem, az öcsém születésénél pedig 48. Most 75 éves és imád unokázni(7 és 2 évesek) együtt bicikliznek, kirándulnak, szaladgál utánuk. :)
30/37 anonim válasza:
17: Ezt úgy mondod, mintha enélkül nem is lehetne létezni. Az én szüleim 20 és 25 évesek voltak, amikor születtem, az apai ág mégsem nézett rám soha az életben, azt sem tudom, kik ők, élnek-e, halnak-e! Nemhogy horgászni a nagyapámmal! Anyukám van egyedül, egyszemélyes családom van. Szerinted ilyen körülmények között számított valaha is, milyen jövedelme van az apámnak?? Elárulom: őt magát sem láttam már 3 évtizede, a nagyszüleimet soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!