3 és fél éves kisfiam beütötte a fütyijét, vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Állítólag délután a dédinél ágyon való ugrálás közben, az ő elmondása szerint, nem is sírt. Kicsit meg van duzzadva, piros, és látszik az egyik oldalán a zúzódás ahol beüthette. Pisiléskor nem fáj neki, de ha hozzányúlok, és ha hason fekszik fáj. Mit csináljak? Vigyem holnap orvoshoz?2013. aug. 1. 20:53
1/3 anonim válasza:
igen nemtudom mennyire súlyos de inkább jobb a biztonság (még lehet belőle nagyobb baj)
2/3 anonim válasza:
Én elvittem a 2,5 évesemet, bár azt sem tudtam, konkrétan mi a baj. Nem volt véres a pelus, de a makkja nagyon piros volt. Doki megállapította, hogy beütötte (talán motorozás közben) és megsérült, vérzett. Teendő semmi, kenegetni pár napig kenőccsel, és ennyi. Csak akkor fájlalja, amikor bekenem neki, egyébként alapból nem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Közben szabadságolás miatt délutános volt a gyerekorvos, én ezt nem tudtam kivárni, és elvittem a keresztapjához (orvos csak nem gyerekorvos). Állítólag megcsíphette valami, kenjük fenistillel és már alig látszik.
2013. aug. 3. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!