Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kötelességem mindig haptákba...

Kötelességem mindig haptákba állni?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok még, 19 éves. A testvérem kisgyerekéről van szó. Én vagyok a keresztanyja. Viszont a gyermek nagyon energikus. És a napokban már nincs nagyon erőm folyamatban utána rohangálni (minden nap).

Szerintetek baj, ha néha azt érzem, hogy "bocsánat, most nem akarok vele játszani"? A legtöbbször mindig foglalkoztam vele, vigyáztam rá, de a napokban valahogy már sok. Nem akarok olyan rokon lenni, aki nem foglalkozik a gyerekkel, de néha úgy érzem kicsit elvárják, hogy "igenis csináld, te vagy a keresztanyja, foglalkozz a keresztfiaddal".

2013. aug. 1. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Legalább volt 2 nap pihenőtök. De aztán mégis abbahagyta a duzzogást. Nem értem az ilyet.
2013. aug. 2. 08:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy abbahagyja a duzzogást. Inkább, minthogy foglalkozzon a saját gyerekével. Így meg kegyesen megbocsájt, és már passzolhatja is le újra. Ha két nap után újra jön, el kell mondanotok, hogy nem változott a véleményetek. Szívesen játszotok a gyerekkel, ha épp nektek is jól esik. De nem akkor, amikor neki elege van belőle. Tisztában volt a testvéred azzal, mivel jár egy gyerek? Kinek szülte? Álljatok a sarkatokra, különben semmi nem változik.
2013. aug. 2. 13:33
 13/13 A kérdező kommentje:
:(
2013. aug. 5. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!