Anyósomtól megkaptam, hogy semmirevaló vagyok, mert 3 gyereket szültem és nem akarok visszamenni dolgozni pedig a fia munkanélküli lett, mi a véleményetek?
Ismerek egy jócskán középkorú (már- már idősödő) nőt, aki éppen így gondolkodott.
Aztán amikor kirepültek a gyerekek, magukra maradtak a férjével. Anyukát már sehova nem veszik vissza, a régi barátnők ( már rég) lekoptak ( gondolom, mindenki dolgozik), szépen lassan becsavarodik a négy fal között.
Apuka rengeteget dolgozik, jól keres és élvezi, hogy anyuka tőle függ.
Most már nem csak anyagilag, hanem lelkileg is. Gyakorlatilag azt tesz a nővel, amit akar.
Engedd el nyugodtan a fantáziádat.
Anyukából szépen lassan egy bútordarab lett az otthonukban. Leginkább egy lábtörlőre hasonlít.
Ennyit az otthon melegéről.
Miért nem akarsz visszamenni?
Mert a lustaság nem ok. Ilyenkor gondolj arra ,mi lesz ha a férjeddel történik valami neked meg nincs munkád és ott a 3 gyerek.?
Felnőtt vagy a Te dolgod de szerintem vissza kéne menned. Azért is amit fent írtam. Meg ha a férjed is és Te is dolgoznátok lehet ,pl a legnagyobb gyerek felsőoktatására vagy valamijére félre rakni? Vagy csak egyáltalán ,hogy jól meglegyetek.
nem hinném, hogy közröhej tárgya lesz egy gyerekeiért dolgozó anya, én egyedül nevelem a gyerekemet és érdekes módon rajtam senki nem röhög
és meddig bírod ezt csinálni? amíg nem lesz mit enniük a gyerekeknek? vagy nem tudjátok kifizetni a rezsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!