Anyósomtól megkaptam, hogy semmirevaló vagyok, mert 3 gyereket szültem és nem akarok visszamenni dolgozni pedig a fia munkanélküli lett, mi a véleményetek?
",az én fizetésem semmire sem lenne elég"
Mert a 0ft az több lenne? Elég felelőtlen vagy 3 gyerekkel. Ezt hívják gyes betegségnek.
És ez többet számít, mint az, hogy megéljetek. A presztizs. Ez tényleg nagyon gáz.
Képzeld én is szerettem volna itthon maradni a gyerekekkel, mindig rendelkezésre állni, hozni-vinni őket, de sajnos úgy alakult, hogy dolgozni kell. Nem hiszem, hogy szégyen lenne. Ez a mai világban nagy luxus, és szomorú, hogy szégyen a munka.
"Nemrég még az összes volt kolléganő engem irigyelt,közrőhej tárgya lennék ha visszamennék rombolni."
Szerintem sürgősen keress fel egy pszichiátert. Ha mások véleménye többet jelent neked, mint a gyerekeid megélhetése, akkor nagy baj van az agyadban.
Ehhez nem tudok mást hozzáfűzni, minthogy anyósodnak igaza van. Sőt...szerintem még finom volt és udvarias, én biztosan direktebb lettem volna és sürgősen beszéltem volna a fiammal, hogy gondolkodjon kicsit, kivel sikerült összekötnie az életét.
Örülj neki, hogy eddig volt lehetőséged otthon lenni, ideje visszatérni a nagy magyar valóságba kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!