Ha pisiléskor fújódik a bőr a fütyi végén, az egyértelműen fitymaszűkület?
Mi voltunk tegnap a gyerekorvosnál, kenegetni kell a fiam kukiját, kamillás ülőfürdő naponta kétszer, mert be van gyulladva és a smegma is fel van gyűlve.
Azt mondta, nem olyan vészes a letapadás, majd nyaralás után menjünk vissza vagy gyereksebészetre és Ftorocorttal kell kenegetni, az majd véknyítja a bőrt és hátha.
Én is sok olyat olvasok, hogy körülmetélés a vége, de nem is értem, hogy miért muszáj az. Remélem, elkerülünk mindenféle beavatkozást.
Nekem 2 kisfiam van, 4 és 2 évesek. Én mindkettőnek megcsináltattam a kukacát másfél évesen, és nagyon nem bántam meg. a dr.nénink szépen lefejtette a bőrt a kukacukról, és szerencsére azóta sincs vele gond, egyiknél sem. a szobatisztaság előtt mindenképpen meg akartam csináltatni, nehogy ezmiatt visszaessenek.
Amúgy előtte is és most is mind a kettőnek fújódik a bőr, mikor pisilnek.
Nekik is szűk volt a bőr a kukacukon, semennyire sem látszódott ki a teteje. Kaptunk egy kenőcsöt, amivel kb 2 hétig kenegettem nekik, az szépen felpuhította a bőrt, és aztán a dr.nénink lefejtette (nem felrántotta)
Sziasztok!
Kivel mi újság kuki-ügyben?
8-as vagyok
mi azóta voltunk egyszer orvosnál, és rákérdeztem a szteroidos krémre, de azt mondta a doki hogy nincs hova kenni, vagyis csak kívülre lehetne, mivel egyáltalán nem jön fel neki a bőr, oda meg nem érdemes
nálatok mi a helyzet azóta?
miért ellenzed ennyire a körülmetélést egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!