Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha pisiléskor fújódik a bőr a...

Ha pisiléskor fújódik a bőr a fütyi végén, az egyértelműen fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
2 éves kisfiam fitymáját egy millimétert sem lehet hátrahúzni. Viszont mostanában észrevettem, hogy egyre nagyobb területen fújódik pisi közben. Egyenes sugárban pisil, nem váladékozik. Az érdekel, hogy ha ez fitymaszűkület, és nem letapadás, hogy lehet kezelni? Tapasztalatok?

2013. júl. 30. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi voltunk tegnap a gyerekorvosnál, kenegetni kell a fiam kukiját, kamillás ülőfürdő naponta kétszer, mert be van gyulladva és a smegma is fel van gyűlve.

Azt mondta, nem olyan vészes a letapadás, majd nyaralás után menjünk vissza vagy gyereksebészetre és Ftorocorttal kell kenegetni, az majd véknyítja a bőrt és hátha.

Én is sok olyat olvasok, hogy körülmetélés a vége, de nem is értem, hogy miért muszáj az. Remélem, elkerülünk mindenféle beavatkozást.

2013. aug. 2. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

Nekem 2 kisfiam van, 4 és 2 évesek. Én mindkettőnek megcsináltattam a kukacát másfél évesen, és nagyon nem bántam meg. a dr.nénink szépen lefejtette a bőrt a kukacukról, és szerencsére azóta sincs vele gond, egyiknél sem. a szobatisztaság előtt mindenképpen meg akartam csináltatni, nehogy ezmiatt visszaessenek.

Amúgy előtte is és most is mind a kettőnek fújódik a bőr, mikor pisilnek.

Nekik is szűk volt a bőr a kukacukon, semennyire sem látszódott ki a teteje. Kaptunk egy kenőcsöt, amivel kb 2 hétig kenegettem nekik, az szépen felpuhította a bőrt, és aztán a dr.nénink lefejtette (nem felrántotta)

2013. aug. 4. 23:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Kivel mi újság kuki-ügyben?

2013. szept. 17. 14:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok

mi azóta voltunk egyszer orvosnál, és rákérdeztem a szteroidos krémre, de azt mondta a doki hogy nincs hova kenni, vagyis csak kívülre lehetne, mivel egyáltalán nem jön fel neki a bőr, oda meg nem érdemes

nálatok mi a helyzet azóta?

miért ellenzed ennyire a körülmetélést egyébként?

2013. szept. 17. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!