Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csináltatott valaki lézeres...

Csináltatott valaki lézeres megoldással fitymaszűkület műtétet kisgyermekkorban? Nem körülmetélésre gondolok, csak plasztikára.

Figyelt kérdés
Kisfiamnak, aki 4 éves szűkülete van, műteni kell, azt nem tudom eldönteni, hogy lézeres megoldással vagy "szikés" hagyományos műtéttel csináltassam neki, mindkettőnél fájdalmas lesz a gyógyulás?
2012. nov. 22. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk kampos valamivel csinálták.fiam most volt 2.5 éves.Elötte bekenték krémmel ami fájdalom csillapitós volt,gondolom,mert nem fájt neki ahogy körbe szabta.hazajöttünk és ugye 2-3 óránként húzni kell,mert könnyen visszatapad.Na az volt a kellemetlen és az első 2 pisi.9 órán átt tartotta mert félt pisilni,pedig még hidegvízbe is ültettem hátha ott elengedi,de 2 nap után már egyedül húzta,most 2 hetes és csodaszép lett neki és nagyon bűszke rá.
2012. nov. 22. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
58%
dehát a kukihoz iskolás korig nem szabad hozzányúlni!
2012. nov. 22. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
48%
Ez hűlyeség,hogy nem szabad hozzá nyúlni!Minnél nagyobb anná jobban megviseli lelkileg a gyereket.Amikor látja az orvos,hogy igen ez már nem fog javulni,mert semennyire nem jön fel akkor felesleges várni.Ha huzod neki megszabod és rettenetesen fáj annak a kisgyereknek.Már nem is emlékszik rá,és m inden este egyedül felhuzza a kádba és maga meg mossa.Nem akartam,hogy ez miatt késöbb komplexusa legyen.első voltam.Ja és rengetegen álltunk sorba ilyen problémával,csupa 2-3-4 éves kisgyerekek
2012. nov. 23. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!