Kisgyerekes anyukák! Szerintetek milyen a lázgörcs, mit kell csinálni ha jelentkezik a gyereknél?
Nem véletlenül kérdezem. Pár napja 15 hónapos kislányom átesett élete első, és remélem utolsó lázgörcsén. Borzaszó volt, azt hittem meghal. Nem tudtam mi ez, mit kell tenni, hívtuk a mentőt, szerencsére nem lett komoly baj. DE!
Fel vagyok háborodva, hogy miért nem világosított fel a védőnő vagy a háziorvos, hogy kisgyerekeknél elég gyakori, milyen elsősegélyt kell alkalmazni és miért nem volt nekem itthon görcs oldó végbéloldat?! Mert létezik ilyen!!!!!
A kérdésem, hogy csak mifelénk ilyen hiányos a tájékoztatás vagy máhol sem figylnek erre?
7.vagyok
a fiamnak az első hője 37,8 volt,tehát nem volt magas.
Csak azt vette észre a gondozónő,hogy ellilult a szája,és 'meredtek'a szemei.Már csak akkor volt lázas,amikor odaértem a bölcsihez(szerencsére épp szabadnapos voltam)kb.5 perc alatt,és a mentő megérkezett.Ekkor volt 40 fok feletti láza és a cukra 10 feletti.Ezért mondta akkor a doktornő a kórházban,hogy neki ezentúl a 37,5 már láz,és erős lázcsillapítóval kell csillapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!