Mit lehet csinálni, ha gyermekem hirtelen nem tud kakilni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 21:16
1/7 A kérdező kommentje:
elég sürgős lenne, már itattam vele sok langyos vizet, meg maszírozgatom a hasát. de semmi, nincs most ithon olyan gyógyszer ami segítene
2009. okt. 22. 21:19
2/7 anonim válasza:
Szilvalekvár,vagy tej és valami gyümölcs biztos,hogy segít:)
3/7 anonim válasza:
Majd reggel éhgyomorra adj neki egy kis szilvalekvárt!
Vag y pedig, reggel éhgyomorra,jó erősen cukrozott langyos! kamillateát. S utána mást ne!Fél óráig.
Hány éves az a gyerek?
Aki nem tud idegen helyen, annak reggel egy kis nescafé kávét szoktunk adni, attól mindenki tud.Persze nagyobbaknak.
Hirtelen?
Mióta nem tud?
Más: Adj neki egy kúpot! Mondjuk egy lázcsillapító kúpot. Vagy egy kis kúp alakúra faragott szappan darabot, régebben még azt szoktak. Attól tud.
Az se mindegy, mekkora lenne az a gyermek?
4/7 A kérdező kommentje:
nincs kúpom, most egy kicsit megnyugodott, nézi a mesét, ivott még langyos vizet, 5 éves, még soha nem volt ilyen panasza, nem is tudom hogy mitől lehet mert nem evett olyat amitől lehetne, remélem nem valami más
2009. okt. 22. 21:32
5/7 A kérdező kommentje:
lázkúpom sincs , csak gyógyszerek, meg szirup, de azok nem arra vannak, már elolvastam őket
2009. okt. 22. 21:34
6/7 A kérdező kommentje:
szappanról már én is hallottam, de csak ha semmi más nem segít, nagyon megilyesztett, mert nagyon sirt, most már lenyugodott és én is valamennyire
2009. okt. 22. 21:37
7/7 anonim válasza:
Szia!
A langyos vizet hánytatásra ajánlják, nem szorulásra!!!
Kamillatea éhgyomorra, cukorral!
Szilvalekvár tejjel összekeverve, éhgyomorra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!