Amanda86 kérdése:
Azt szeretném meg tudni egyedül nevelem 3 kiskorú gyermekem az élettartammal kapcsolatunk meg romlót el szeretném hagyni csak az a baj hogy nincs hova mennem így hirtelen. Tudna e valaki segíteni?
Figyelt kérdés
Miskolci lakos vagyok valaki nem e tudna olyan helyet vagy szállást ahol a gyerekekkel elmehetnék? Mert albérletbe 3 gyerekek elmenni ilyen hirtelen kicsi nehéz a gyerekek jól neveltek, anyagi támogatást tudok nyújtani vagy a háztartási munkákba is.2011. jan. 5. 10:36
2/4 anonim válasza:
Menj vissza az általános iskolába és tanulj meg értelmesen írni.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Szia!
A mai Világban ne várd, hogy valaki befogadjon.
Én is a családsegítőt tudom javasolni.
Ők biztosan tudnak nektek találni ideiglenesen helyet.
Viszont. - ezeket nem bunkózásból kérdezem, hanem hogy segíteni tudjak, h mit tudunk kihozni a helyzetből:
Jól tippelem esetleg hogy nincs meg a 8 általánosod?
Hány éves vagy?
Esetleg roma származású? - ne vedd diszkriminatívnak kérlek, és ne is ugasson be más se.
Ami most eszembe jut:
*családsegítő
*gyerekek napközben bölcsi,óvoda,iskola
*te addig keress munkát - nah ehhez kéne tudni a végzettséget, a kort, az előző munkahelyeket és akkor tudnék ötletelni.
Remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!