Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves fiam egyik nap alszik...

2 éves fiam egyik nap alszik másik nap nem, normális ez? Más is van így vele?

Figyelt kérdés
Ebéd utáni alvásra gondolok.
2013. júl. 26. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne is mond,egésznap leszívja az összes energiámat mióta nincs bölcsi azaz 1 hete,ugye nagyrészt velem van,mert az én munkám kötetlen,és nem mindennap van úgy dolgom,hogy el is kelljen mennem megbeszélésre,na és kikészít,nem akar aludni marhára fáradt meg reggel 5-6 között már fent van,hatalmas megkönnyebbülés,hogy végre elaludt.Mindig jönnek a kifogások,szomjas éhes,pisilnie kell...Biztosan normális anyukám mondta 2 éves korom óta nem alszom délután.
2013. júl. 26. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, ugyanez nálunk is. Vagy nem alszik du. de akkor este 8-kor kidől, másnap 7-kor kel és aznap alszik du. akár 2 órát is, de akkor este 10-kor talán elalszik (pedig le van fektetve korán, csak nincs kifáradva).

Most kipróbáltam, hogy nem altatom du. és elhagyjuk az alvást, de 5 nap után olyan hisztérika lett már ébredéskor is, hogy 3 napja megint alszunk délután, és este későn tudom csak elaltatni.

Javasolták nekem, hogy a délutáni alvásnál ne hagyjam olyan sokat aludni, nincs olyan sokra szüksége, de akkor még hisztisebb, ha ébresztem du., mintha nem aludna.

2013. júl. 26. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:
bár lányom már 3 éves de ő is hol alszik hol nem. ha nem alszik akkor sem alszik el hamarabb mint maikor szokott azaz fél tíz felé.
2013. júl. 26. 23:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

És akinek bölcsibe jár a picúr, hogy "viselik" a gondozónők?

2013. júl. 28. 00:18
 5/7 anonim ***** válasza:
A bölcsiben is eleven,de imádják nagyon :)
2013. júl. 28. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Enyém is bölcsibe jár, semmi extra. Mondták már, hogy 15 percig próbálják altatni, ha nem megy, kijöhet, és csendben játszhat (a mi bölcsinkben külön alvós szoba van, ha nem akar valaki aludni, nem kell ott feküdnie csendben a többiekkel).
2013. júl. 28. 22:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Szeptemberben kezdi, és aggódok hogy ha nem szeretne aludni mit kezdenek vele, nem tudom hogy van-e külön szoba...
2013. júl. 31. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!