Kisfiam (2,5 éves) vasa csak 7, azaz a normális alatt van. Rendbejön magától a vasa, vagy vigyem el másik orvoshoz is?
Utolsó vagyok.
Az én fiam sem evett,mert vashiányos volt.2 hónapig használtuk a cseppet.Utána jobb volt.Csak figyelnem kellett mit eszik,mert a vas fogja a székletet.Van esetleg a multikid szirup vassal.De biztos van más vas készítmény is kisgyerekeknek.
Steinberger levet adunk a fiunknak, napi 1 decit, mert ugyan határérték felett volt a vasa, de nem sokkal.
A vasa magától nem fog megjavulni. Mindenképp adj neki valamilyen vaskészítményt.
utolsó vagyok
esetleg még a Béres cseppet kipróbálhatod, abban is van vas (az ízén is érződik) bár egy orvos ismerősöm ezt sem tartja jó ötletnek, mert szerinte egy kisgyereknek "erős" a Béres, mivel azt elsősorban rákos betegeknek találták ki
Szia! Ki állapította meg a vashiányt? Gondolom doki, Ő nem javasolt semmilyen kezelést?
Bocsi, nem kekeckedésből, de az én kisfiamtól is vettek vért, 6,9-es volt a vasa, és a doki egy több, mint 8 hetes kezesét ajánlott, aktiferrin szirupot kell szednie! A vashiány nem jön vissza, azt pótolni kell, fel kell tölteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!