Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kislányom ma közölte...

3 éves kislányom ma közölte velem, hogy "anya a szellemek bementek a szobámba". Szerintetek tényleg látott valamit?

Figyelt kérdés
Soha nem mondunk előtte ilyesmit.Nem tudom,hogy tényleg láthatott valamit,vagy miért mondta ezt.De még órákkal később is mondta.
2013. júl. 25. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nálunk zöld néni van.

Elütöm mindig egy mondattal és ennyi.

Nem mondom azt h nincs ott, de nem is akarok vele foglalkozni.

2,5 éves a fiam.

2013. júl. 25. 23:36
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Biztos, hogy hallotta valahonnan, mert ha a gyermek állítólag szellemet lát, akkor nem a szellem szót használja, hanem hogy egy "néni" vagy "bácsi" vagy "kisfiú" vagy akármi van ott a sarokban stb. Ha nem akarod magad szó szerint (már bocsánat) összeszarni, akkor NE kérdezz tőle konkrét dolgokat erről, mert ő konkrét dolgokat fog felelni. Pl: "Milyen színű ruhában volt?" A gyermek erre azonnal rá fogja vágni, hogy kék, zöld, lila stb. Pontos leírást fog adni róla, de ez csak a képzelete szüleménye. Nagyon sok gyermek "lát" szellemeket, de ezek csak a fantáziájukban léteznek, és idővel megunják. Addig semmi teendő nincs a gyermekkel, amíg nem fél tőle.
2013. júl. 25. 23:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Néz mesét?

Megy a tv háttérzajként?

Lányom csúnyán, nehezen érthetően beszèl.

Sok szavát alig érteni, de csak mondj mondja.

A lényeg, rájöttem a gyerek rengeteg szót tud angolul!

Én nem tanítottam, ő a medénől tanulta, és tudja is mi mit jelent!

2013. júl. 26. 05:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szerepjátszik. Az én fiam is szokott játékból félni. Szellemekről már hallott mesében (nem tőlem tanulta), sőt fürdőlepedőt is felvette sokszor egy időben, hogy ő a szellem. De a kedvence, hogy "jaj, ott a szobámban egy nagy pók, bement a nagy pók!". Ilyenkor várja, hogy együtt menjünk be - azaz látom, hogy nem fél, csak szeretné, ha játszanék vele "együtt félőset". Még nincs 3 éves.
2013. júl. 26. 06:57
 15/15 anonim ***** válasza:
2,5 éves lányom szokta néha mondani,hogy valaki van ott vagy áll az ajtóban.
2013. júl. 26. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!