3 éves kislányom ma közölte velem, hogy "anya a szellemek bementek a szobámba". Szerintetek tényleg látott valamit?
A hideg kirázott.
Simán láthatott valamit, ők sokkal többet látnak mint mi.
Igen, láthatta.
A gyerekeknek ebben a korban még nyitva van a harmadik szemük, ezért képesek érzékelni más dimenzióbeli lényeket, szellemeket és még élénken emlékeznek az előző életeikre is.
Ha leírod amiket mond látszólag fantáziálva, később, nagy korában érdekes lesz visszaolvasni.
Sajnos idővel bezárul a harmadik szemük, bár van rá lehetőség, hogy újra nyitva legyen (akár saját maga által, akár beavatásokkal).
Sok anyuka mesélne hasonlókat, ha rákérdeznél. Nekem még nem beszél a kisfiam, de sokszor figyeli a mennyezetet, vagy a szemével követ dolgokat, miközben nincs is ott semmi. És még mutogat is felfelé. Amikor baba volt, az ő szobájában aludtam, és bizony sokszor nagyon féltem, mert olyan volt, mintha látna valamit, amit én nem látok.
A keresztlányom anyukája meg azt mesélte, hogy a kislány egyszer azt mondta, hogy van egy fehér ruhás néni a szobában. Persze a valóságban nem volt senki.
Szóval ez kicsit hátborzongató, pedig én nem vagyok tipikusan az, aki elhisz minden paranormális jelenséget.
Pont azt furcsállom,hogy így mondta,hogy "szellemek".
Honnan tudhatja,hogy ezt így hívják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!