Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az engem minősít, ha a kislány...

Az engem minősít, ha a kislányom nem anyás (anya-függő)?

Figyelt kérdés

22 hónapos és bárkivel elvan a családból. Most éppen a nagyapjával ment le szánkózni. Mondtam neki, hogy én most nem megyek, és ő tudomásul vette. Szokott anyukáméknál aludni is, mert annyira szeret ott lenni. Első alakalommal még sírt is mikor érte mentünk, h nem akar hazajönni. De ha érte megyünk, odafut egy gyors puszira, megölel, de már megy is tovább játszani. Anyósomék nemrég vigyáztak rá először, eddig mindig ott voltunk vele, de ott se volt probléma vele. Ő mindenkivel jól elvan.

Viszont ha mi ketten megyünk társaságba, átmegyünk más gyerekekhez, akkor viszont legalább fél órát ül az ölemben, nehezen oldódik fel.

Ja és persze Apával is bármikor elmennek sétálni, sosem gond, hogy nem vagyok ott.

2013. jan. 9. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

igen, titeket szülőket minősít, valamit jól csináltok!!!!

Az nagyon jó, hogy egy gyerek ilyen jól elvan mindenkivel, jól szocializált:)

2013. jan. 9. 16:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Kiegyensúlyozott, normális, harmonikus gyereknek tűnik a leírtak szerint. Örülj neki, hogy ilyen, teljesen júl nevelitek, ne aggódj.
2013. jan. 9. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam is ilyen,mint a lányod, 20 hónapos de pici kora óta el van a nagyszülőkkel,keresztszülőkkel,nagybácsikkal,nagynénikkel,szeptembertől bölcsis ott is a kezdetek óta nagyon jól el van,volt hogy sírt,hogy nem akar hazajönni a bölcsiből. Nálunk se volt soha gond ha nem voltam otthon vagy ha nem aludtam otthon,vagy dolgoztam,sőt már a mamánál is aludt és nagyon élvezte.ne aggódj,szerintem ez azt jelenti,hogy kiegyensúlyozott,boldog kisgyereked van akit nagyon szeret mindenki aki körül veszi.
2013. jan. 9. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Én fiam sem anyás, sőt ő társaságban is egyből megy és játszik, egyáltalán nem marad meg senki ölében, de bárkivel el van.
2013. jan. 9. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Az én lányom is ilyen. Most kezdte az ovit, és nem sírt, nincs vele gond, ez meg nekem esik rosszul, de azt mondják így a jó!
2013. jan. 10. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Akkor akinek meg anyás a gyereke,az nem jól nevelte, vagy nem szocializált a gyerek.Ez így azért butaság.A te lányod ilyen.Lehet a másik gyereked meg más természetű lesz.

Nekem is van a környezetben olyan gyerek aki úgy elvan akár egy hétig az anyja-apja nélkül hogy egyszer sem kérdez rá hol az anyja.Na azért az sem jó.

2013. jan. 10. 10:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel nem pontoztalak le,de kikérem magamnak,hogy "lepasszolgatom" a gyereket,és igen az a gyerek jobban szocializált aki nem anyuci szoknyája mögött ül éveken keresztül.Ez nem lepasszolgatás régen i az volt a normális,hogy a család többi tagja is foglalkozik a gyerekkel,ez csak a mai trend,hogy ha az anyukán kívül más is foglalkozik a gyerekkel már is vigyáz rá,akkor az anyuka már önző,meg lepasszolgatja.
2013. jan. 10. 16:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Kívánom, h mindenki annyit passzolja le a gyerekét, amennyit én...
2013. jan. 10. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó hogy eltűnt a válaszom:-)CSAK annyit írtam válaszban hogy ez sokszor gyerekfüggő, hogy mennyire van el mással, és nem attól függ hogy anyás e vagy sem.Erre nullára lepontoztatok.Mi volt ebben a rossz.Tény hogy vannak szülők akik ha kell ha nem leadják a gyereket, ez meg akinek nem inge nem veszi magára.Még csak nem is a kérdezőnek szántam, hanem a kedves pontozgatósnak.Valaki nagyon szívére vette.

Azért egy 22 hónapos gyereknek meg még bőven van ideje szocializálódni, tán el lenne késve ha még anyával jobban szeretne lenni mint mással?Ez az mai felfogás.

Egyet kellene az anyukáknak megérteni, minden gyerek más.Még két testvér sem egyforma sokszor.

2013. jan. 11. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!