Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mennyire volt...

Szerintetek mennyire volt hibás a gyerek és az apuka?

Figyelt kérdés

Egyik nap épp a hátsó udvaron voltam,mikor a szomszéd apuka állt ki a garázsból az udvarra. A két gyereke beszállt,de a nagyobb ment be másodszorra és nem csukta be rendesen az autó ajtaját,hanem csak behajtotta,majd beült. Apuka ezt nem figyelte,azt hitte a 6 éves becsukta az ajtót(az övet magától becsatolta addigra), és elindult tolatva. Az autó ajtaja pedig fennakadt a munkaasztalon és kicsit megtört. Az apuka kiszállt és leordította a gyerek fejét,hogy hogy lehet ilyen gyagyás,hogy nem csukta be maga után az ajtót. Óriási kiabálás volt az apuka részéről... Szegény gyerek tudta,hogy bűnös... De szerintem mindkettő hibás volt. ekkora gyereknek már azért tudnia kell,hogy becsukja az ajtót...máskor be is szokta, tudom,mert szoktam látni őket.. de az apukának meg szerintem ellenőriznie kéne a kisgyerekeit.

Nem bántotta a gyereket, de jól össze szidta.

Szerintetek jogosan kiabált?

2013. júl. 24. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem megijedt az apuka,mondjuk én magam zárnám be a gyerek ajtaját,de azért 6 évesen be tudhatna zárni egy ajtót.A normális autók jelzik ha nyitva az ajtó.
2013. júl. 24. 15:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért érdekelne, hogy melyikőtök nem kiabált volna, az apa helyében.

Hibás volt, igen, nem figyelt. De az is biztos, hogy megijedt, ahogy a gyerek is.

2013. júl. 24. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem az volt a kérdés hogy ki kiabált volna és ki nem,hanem az hogy ki mennyire volt hibás! Megértem hogy ilyen helyzetben elborul az ember agya,de akkor is ő a felelőtlen és kitölti a mérgét a gyengébben.

Ebben a történetben 100%-ig az apuka hibázott,mert nem egy 16 hanem egy 6éves gyerekről van szó! Ilyenkor igencsak a szülő felelőssége minden!

2013. júl. 24. 15:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, mégis mindenki arról írt ugyebár. :)
2013. júl. 24. 15:56
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi az élég vegyes válaszokat. Nem tudom sípol-e az autójukban valami... Szerintem is megijedt az apuka rendesen, meg gondolom ráeszmélt,hogy figyelnie kell!!! Olyan ijesztő helyzet volt.. (nem pontozok le senkit, tök mindegy mik a válaszok)
2013. júl. 24. 19:32
 16/16 anonim válasza:

Nekem nem sípol, de piktogram jelzi a műszerfalon, ha valamelyik ajtó nyitva maradt (azt is hogy melyik), ellenben akkor veszettül harangozik, ha nincs becsatolva a biztonsági öv, ha átlépem a 20km/h-t. Igaz az nyitott ajtókat még nem próbáltam ki 20km/h-nál ,lehet ma kipróbálom, hogy a parkolóban 21-nél kinyitom egy picit :D

Apuka egy kicsit szerintem is túlreagálta, neki kellett volna jobban odafigyelni, hiszen Ő a felelős felnőtt! Bár szerintem a túlzott stressz itt is közrejátszott!

2013. júl. 25. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!