Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mik az elhízás okai 3-8 éves...

Mik az elhízás okai 3-8 éves korban?

Figyelt kérdés
A barátnőm fia nagyon el van hízva 6 éves és 35 kg szeretné tudni , hogy mi ennek az oka.

2013. júl. 24. 12:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Tudod azért én rohadt mérges lennék, ha az állítólagos barátnőm kitenné a gyerekem képét a netre. Főleg ilyen mkörülmények között, mintegy ellenem beszélve és a gyerekemet negatív megviláégításba helyezve. Szerintem tisztességesebb lenne ezt vele megbeszélned, a képet meg sürgősen levenni.
2013. júl. 24. 13:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gyerek nem hatéves, vagy ha mégis, akkor beteg, sérült.

Valóban elég duci, valószínűleg sok nasi, cukros italok stb. az ok - vagyis a helytelen táplálás, ebből később még sok gondja lehet. De NEM HATÉVES a képen szereplő kicsi, ez teljesen biztos!!

2013. júl. 24. 13:33
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként egyetértek az előttem szólóval, nagyon durva amit csinálsz, vedd le a képet és szerintem szállj magadba kicsit. Nem tudom, mi okod van arra, hogy ezt csináld, de én elásnám magam, ha ilyen barátnő lennék.
2013. júl. 24. 13:34
 14/19 A kérdező kommentje:

Bocsi ez egy régebbi kép,

És bele eggyezett.

2013. júl. 24. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Na ez tuti kamu. Mi francnak tennél fel évekkel ezelőtti képet vazze? Szerintem örülj hogy szünidő van, és ne itt szórakozz.
2013. júl. 24. 13:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Ó ez a te gyereked ezek szerint.

Olyan nincs hogy valaki a barátnőjével írasson ki ide kérdést és még hozzájáruljon hogy képet tegyen ki róla. A tiéd a fiú!

Az elhízás oka pedig a túl sok édesség, cukros üdítők, csokik, de ugyanígy lehet ok a túlzott HÚSfogyasztás is!

2013. júl. 24. 17:32
 17/19 anonim ***** válasza:

1. öröklött alkat

2. chips, kóla, cukros tea már kisbaba korban, a többit te is tudod

2013. júl. 25. 11:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Akárkié a gyerek, őt sajnálom, de nagyon. Ha értené, tudná... vagy ha évekkel később a neten böngészve rábukkan erre a képre, vajon mit fog érezni?

Egy édesen alvó kicsi fiú, aki lehet, hogy duci, de erről a duciságról a legkevésbé sem tehet!! Egy gyerek, ha egészséges, tehát nincs felszívódásbeli, emésztésbeli vagy hormonális problémája, csak akkor fog elhízni, ha ezt az anyja teszi vele. Kirakni erről képet pedig szerintem a lehető legocsmányabb cselekedet, akár az anyja vagy, kérdező, akár az állítólagos "barátnő", akár egy unatkozó agyatlan tinédzser, aki ebben éli ki magát. Akárhogy is, szánalmas.

2013. júl. 25. 12:29
 19/19 anonim ***** válasza:
75%

A fejét ki kellett volna takarnod kérdező, hogy ne legyen felismerhető.

Egyébként az eddig felsoroltakon kívül az egyoldalú táplálkozás is lehet az elhízás oka. pl. minden étkezés mellé kenyér evés, nem eszik gyümölcsöt soha

2013. júl. 25. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!