Meddőség, elhízás, PCO kapcsán van valakinek tapasztalata az Aesthetica magánklinikával?
A meddőséggel, elhízással, Pco-val van tapasztalatom, az Aesthetica magánklinikával nincs, csak annyi hogy jókat hallottam róla.
Hát most nem sokat segítettem..:)
nekem viszont van tapasztalatom. elso alkalommal ott jartam endokrinologian, mert ott kaptam idopontot leghamarabb. nekem is pco-m van, azota kiderult hogy a hormonok rendben vannak, "csak" IR-em van.
hat en nem voltam elragadtatva toluk, ugyhogy rogton valtottam is, sokan a mensmentist javasoltak, fenyevekkel kellemesebb volt az egesz es az ottani doktorno is sokkal szimpibb volt (breyer helga).
az aestethicas olyan volt, mint akinek eppen megaludni keszul a tej a szajaban, a beigert feloras konzultacio helyett jo ha 10 percet benn toltottem es csak azt tudtam meg amit mar addig is tudtam. szoval en inkabb a mensmentis javaslom neked, mert ott igazan ertenek a dolgukhoz!
Köszi az eddig válaszokat! :)
Kedves Második! Megkérdezhetem, hogy mikor jártál ott? Emlékszel esetleg a doki nevére?
Hálás lennék további tapasztalatokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!