Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan hagytátok abba gyermeke...

Hogyan hagytátok abba gyermeketekkel az esti szopit? Mit ivott helyette és miből? Elfogadta? Mikor?

Figyelt kérdés

2013. júl. 22. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Tápszert kapott fürdés után cumis üvegből mindhárom fiam. Elfogadták..
2013. júl. 22. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Fürdés előtt rendes vacsorát, szendvics, főtt étel, változó... Vagy esetleg tejpép. Fürdéskor fogmosás is van, utána már csak 1-2 korty vizet lehet inni....
2013. júl. 22. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
1 évesen hagytuk abba, helyette csőrös, szelepes üvegből kapott 3-as tápszert. Nem volt gond, elfogadta.
2013. júl. 22. 12:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem már 1,5 éves, így nem hiszem hogy tápszert kéne adnom.

Rendes vacsorát persze eszik, csak gondoltam a gyerekek többsége iszik még este hozzá vagy utána mást, pl. tej, kakaó, tea

2013. júl. 22. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Az enyém 2,5éves kora után hagyta abba és nem iszik helyette mást csak vizet. Se kakakót, se tejet semmit sajnos.
2013. júl. 22. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:

1,5 évesen ne szoktasd rá esti ivászatra, mert később nem fogod tudni leszoktatni róla, és nehezen fog menni az éjszakai ágytisztaság, ha este megiszik 2-3 deci tejet, stb.

Mert akkor naná, hogy bepisil....

2013. júl. 22. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:
21 hónaposan hagyta el kisfiam az esti szopi, tejet kap helyette csőrös itatóból, de csak kb egy decit iszik. Most 2 éves. Napközben pohárból iszik.
2013. júl. 22. 19:11
 8/8 anonim válasza:
16 hónapos koráig szoptattam a fiamat. Akkor már kevés volt az anyatejem, így egyik este megpróbáltam tejet adni neki csőrös pohárból. Szerencsére egyből elfogadta. Előtte már használta a csőrös poharat, vizet abból ivott, illetve fogyasztott már tejterméket túrót, jogurtot stb.
2013. júl. 30. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!