Akinek a kislányánál nuni-összenövés történt? Hogyan szedték szét, érzéstelenítéssel vagy anélkül? Sebészeten vagy gyermeknőgyógyászaton?
Húú, én erről most hallok először! (szerencsére) Viszont 2 kislányom van, 2 évesek és szeretek felvilágosult lenni.
Leírnátok hogy mi ez? Mitől van, hogyan lehet észre venni? Köszi.
A második vagyok...egészen addig előfordulhat amíg nem kezd menstruálni. A doki aki a másodikat csinálta, mondta hogy volt egy gyerek akinek 8szor csinálta már meg.
Ismerek valakit-az Ő kislányának is sokszor összetapadt már. De asszem kórházban egyszer csinálták meg, mert otthon anyuka pár napig kenegeti krémmel majd széthúzta kézzel. Többször megcsinálta így. Visítás nincs. Nekem ez nem megy... :(
Hallottam olyat aki azért vette észre, mert annyira összetapadt minden, hogy már pisilni sem tudott a gyerek.
A doki egyébként mondta nekem, hogy húzogassam szét minden este fürdés után. Pelus már rég nincs, de akkor is megcsináltam és láttam hogy napról napra egy kisebb a lyuk. Ezt a doki nem nagyon hitte, úgy tűnt.
Valaki kérdezte, hogy mi ez a ... annyit nézz meg, hogy a hüvelybemenet megvan-e, elég nagy-e. Vagy hogy a gát felé nincs-e olyan rész (pár mm amiről beszélünk) ahol látszik maga a lyuk, de mintha egy hártya lenne rajta, szétnyitni nem tudod. Van aki a popsikrémet hibáztatja az összenövésért (mert hámosító), de pl. nálunk sincs popsikrém. Nem tudom mitől lehet, talán egyszerűen csak a hajlam megvan aztán ennyi. Menszesz, hormonváltozás után elmúlik.
Ennyi jutott eszembe, lehet hogy kicsit kusza lett :)
Kedves 6-os, írd majd meg légyszi, mit mondott az orvos, hogy X idő után megától szétválik.
Mi félévente megyünk kb., annál tovább nem vártunk még soha, mert nem mertem, addigra már igencsak összenől.
Én már nem is csinálok semmit széthúzás után, mert bármit próbáltam, nem használt, hiába húzogattam, tornáztattam neki, betadinos gézlap a nuniba,A vitaminos kenegetés, semmi nem segít, egyszerűen látszik már pár nap alatt is, hogy mennyire kezd neki visszatapadni.
Még nem próbáltuk mondjuk az Ovestint, az ösztrogénes kenőcsöt, igazából felvetik a dokik, de aztán mégis azt mondják, ne próbáljuk pont a hormontartalma miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!