Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van köztetek olyan aki azért...

Van köztetek olyan aki azért csak a gyerek miatt van együtt a párjával?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem véget vetnék mindennek, ha nem lenne a gyerek és azt várom nagyobb legyen és akkor lépek. Tudom nagyon megsínylené, és nem válnánk el szépen, gyerekelhelyezés sem lenne egyszerű, mert egyikünk se mondana le róla. Ti hogy élitek ezt meg, ha van ilyen helyzet?

2013. júl. 20. 22:18
 1/8 intrepid ***** válasza:
77%
Én maradtam, mert nem akartam vasárnapi apuka lenni, de lehet, hogy nem jó döntés volt.
2013. júl. 20. 22:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából csak én érzem, hogy menni kéne, legalábbis azt hiszem és a gyerek nem érez semmit, mint egy boldog család. De belül mégsem vagyok az és többre vágyom
2013. júl. 20. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
A gyerekek mindig érzik (személyes tapasztalat), csak max. nem mondják ki. De mindig tudják, ha nem stimmel valami, és ha a szülők boldogtalanok. Érzik. Érzékenyebbek rá, mint a felnőttek. A gyerek előbb észreveszi és tudja, mint a férjed.
2013. júl. 20. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Az en gyerekeim nagyon erzik, apa es anya utalja egymast. Ez nagyon rossz igy. Enyem lakas,igy remenykdem, hogy apuka hamar elhuz a francba, en is boldogabb leszek, igy a gyerekem is.
2013. júl. 20. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk is érzik. Szeretnék válni, de nem lenne egyszerű. Ezért nem teszem.
2013. júl. 20. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Mi is csak a gyerek miatt vagyunk együtt.De remélem már nem sokáig,mert a jelenlegi helyzet nagyon rossz.
2013. júl. 20. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Én "gyerek oldalról" ismerem ezt. Az én szüleim "miattunk" maradtak együtt (van egy idősebb testvérem). Végül 13 éves voltam, amikor váltak. Kamasz kor kellős közepébe érve. "Addig bírták".

Apámnak közben volt valakije, aki állítólag csak "utána lett" persze.

Állandó ordibálások csukott ajtó mögött este, amikor mi már "aludtunk".

Ennél rosszabbul aligha csinálhatták volna.

Alig van jó emlékem gyerek koromból. Anyám sokat sírt, hisztériázott.

A gyerek MINDENT tud a maga kis szintjén.

Én kapcsolatpárti vagyok, tehát első lépésben a szerelem felizzításán dolgoznék, a kapcsolat megmentésén, sok beszélgetéssel, esetleg külső segítséggel (terápia), és ha mindkét fél mindent megtett, amit csak lehetett és mégsem megy, akkor váljanak külön. A gyerek (mindegy mekkora) jobban megbirkózik egy ilyen helyzettel, mint egy feszültség telivel, vagy állóvízzel.

Sokáig meg nem lehet bírni a színlelést sem idegileg...

2013. júl. 20. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt sosem értettem ha annyira rossz a kapcsolat és már milliószor próbáltátok rendbe hozni,akkor beszéljétek meg egyezzetek meg közös felügyeletben,a hét egyrészében anyával a másik felében apával van.A gyereknek baromira nem jó ha azt látja a szülei utálják egymást,és nem boldogok ezen felül a szülőknek is kijár a boldogság,esély egy új kapcsolatra.
2013. júl. 21. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!