Próbálta már valaki a Családi Hajazoo fodrász szalont az ÚjBuda Centerben?
Igen, kedvesek voltak. Az egyik gyerekem extra hisztis és hát épp nem volt kedve semmihez, a kisautóhoz sem, amiben vágják a hajukat, pedig imádja az autókat. De aztán megoldottuk, volt egy nő, aki csak arra fordította az energiáját, hogy az én ördögömet lefoglalja:) Így sikerült a haja:)
A másik kisfiam nyugis, ő simán elvolt a kocsiban. Közben nézte a mesét az elötte lévő TV-n. Olyan mesét raknak be, amit ő szeret, de lehet vinni sajátot is, mert azért nincs meg nekik minden:)
Tudnak játszani, tehát pl. így tesóknál nem unatkoztik addig a másik, de ezáltal elhozni is nehezebb őket!
Kapnak nyalókát, amennyit akarnak, bár ennek biztos nem minden szülő örül. Én megengedtem, bár tőlem sosem kapnak ilyet. De nem vagyok vaskalapos. Ők meg kedvesen, jószándékkal adták.
Jó kis hely, bár szerintem van még sok hely, ahol hajlandók ilyen kedvesen foglalkozni a gyerekekkel, itt viszont a környezet kimondottan nekik való, talán ennyi Na meg hogy te is tudod, biztos nem fognak problémázni a gyereked viselkedésén, mert ez a profiluk, míg egy sima fodrászatban sokszor nincs arra akár 30-40 perc, hogy a gyereket "kábítsák":) Tapasztalat, kozmetikus vagyok, nem minden fodrász áll úgy hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!