Egész nap a puncijához nyúlkál és "maszturbál"? Mit csináljak?
2,5 éves.1 éves kora óta gyűri maga alá az plüss állatokat, és élvezkedik.Az elején néha-néha fordult csak elő, de most már amikor csak lehet csinálja!!!!De komolyan.Az agya is elmegy neki komolyan.2 hete bilizik napközben...talán azóta még rosszabb, mert ugye nincs útba a pelus, így nem csak gyűrögeti az állatokat, hanem játék, evés közben..stb, szóval szinte egész nap a puncijához nyúlkál..
Én nem hiszem hogy ez normális...eddig hagytam, főleg mert még régen ezt a tanácsot kaptam itt..meg azt is hogy elmúlik..ehelyett csak folyamatosan rosszabb..mit csináljak?Már tiszta ciki rokonokhoz is menni, mert ott is csinálja..Az apjának mindegy csak csendbe legyen, így sok segítségem nincs..
Hogy megy így óvodába??Mert tény hogy kukkra nem érdekli hogy hányan vannak körülötte.Nem akarom hogy azt érezze hogy ez rossz..csak hát egész nap???Nagyon kicsinál idegileg.Egyébként is akaratos...nem egy könnyen kezelhető gyerek..
valami ötlet????
Hagyd, hadd csinálja. Annyit tanítsatok meg neki, hogy ezt csak otthon lehet. De tiltani nem szabad, a későbbiekben ez komlexusokhoz vezethet.
Esetleg próbáljátok meg mással lefoglalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!