Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem múló köhögés esetén hava...

Nem múló köhögés esetén hava vigyem a lányom?

Figyelt kérdés

Folyamatosan viszem a gyerekorvoshoz. Tiszta a tüdeje de amint elhagyjuk a kapott gyógyszereket visszatér a köhögés is.

Merre menjünk fül orr gégész? Vagy merre lenne érdemes megnézetni a köhögését. Bölcsis ugyan most már két hete nem jár mert szünet van.

2013. júl. 16. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen fajta köhögés? mit kapott rá?
2013. júl. 16. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Első körben fül-orr-gégész, de én kérnék időpontot pulmonológiára is.

Milyen a köhögése?

2013. júl. 16. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
kisfiam 4,5 éves ,mióta vége az ovinak azóta beteg,már ott folyt az orra,az elmúlt elkezdett köhögni,először szárazan majd mostanáig hurutosan,tüdeje tiszta de elmentünk vele fül-orr gégészhez,ki kell venni mindkét manduláját,nemsokára túl is lesz rajta,szóval oda mindenképp érdemes,nála a fülét is és arcüregét is ki kell takarítani,jobb fülére romlik a hallása,arcürege tele...remélem nálatok nem ilyen drasztikus a megoldás kell majd de ezt lépjétek meg!
2013. júl. 16. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
3as vagyok,az én fiam asztmás is,van állandó gyógyszere,de ha nem asztmás a lányod először fül-orr gégészhez.
2013. júl. 16. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:

En pulmonologiara vinnem. Onnan tudorontgen es vervetel, hogy az iga-ja alacsony-e ( ha ifen akkor bujkal benne valami) onnan mindenkepp megnezetnek ful-orr-gegesszel.... Nekunk 8 honapbol 6 honapig lazas volt a fiunk nonstop szedte az antibiotikumokat nem tudtak megmondani mi a baja. Onkent vittem korhazba 3 napra befekudtunk a szeklettol a pisi es vermintatol kezdve mindent levettek semmit nem talaltak. Jott a foorvos (mikor mar ketszer voltunk a fuleszeteb hogy megint menjunk vissza) orrvaladek mintat vesznek.

Abban tenyeszett ki streptococcus bacilus es hiaba szedte szajon at a gyogyszer hegyeket helyi kezeles kellett! Orrspray orszivas, sooldattal atmosas es antibiotikum mindket orrnyilasba meg 2 het kellett es makk egeszseges lett!

2013. júl. 16. 16:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Akkor lehet holnap fül orr gégészettel kezdünk mert a fülével sok gond volt már. Folyt az orra múlt héten és az a jellegzetes, hogy akkor köhög amikor fekszik. Na de most már nem folyik már nem is jön semmi a porszívózással sem. Csak már nagyon szeretném, hogy mire jön a tesója ő már jobban lenne. augusztus 10re vagyok kiírva. Már eüsként már nem tudok mit kitalálni neki, hogy jobb legyen. Nem lázas jó közérzete van de valahogy ez a vacak köhögés nem akar múlni. Nem asztmás jellegű a köhögése. Inkább hurutos. Akkor szerintem fül orr gégészet pulmológia ha ott nem találnak semmit.
2013. júl. 16. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp elvinném fülorrgégészhez és pulmonológiára de addig is este lefekvés előtt kend be a hátát,mellkasát vastagon házi disznózsírral majd rá trikó plusz pizsi!Ez biztos segíteni fog de legalábbis enyhíti a köhögést!
2013. júl. 16. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!