Mit tegyek, hogy elmúljon végre a köhögés? (bővebben lent)
Az én lányomnak a robithussin vált be, stodal szirup
nem lehet hogy allergia? nekem is 1 hónapja jött elő, nem tüsszög?
4 és fél éves kisfiam is 1 hónapja kezdett köhögni. Próbáltam a szokásos dolgokat, amik használni szoktak (Fluimucil, Calcimusc, hagymatea, inhaláló gép Salvus vízzel). Nem használt, mentünk a dokihoz. Azt mondta, hogy a Fluimucil mellé adjak neki Aeriust, ami egy allergia gyógyszert 3 hétig, de ne ijedjek meg ettől, állítólag minden második gyereknél előtűnik mostanában ez a hónapokig tartó köhögés. Hát nem nyugodtam meg, mondták az ismerősök, hogy vigyem el pulmonológiára egy allergiatesztre, mert lehet, hogy allergiás vagy asztmás. Most pénteken megyünk, ilyen kézre pötyögtetős tesztet fognak csinálni nála, bízom benne, hogy negatív lesz.
Szerintem vidd el te is egy allergiavizsgálatra, azzal nem vesztesz semmit, kicsit kellemetlen lesz neki, de legalább megtudod, hogy allergiás-e, vagy csak valami vírusos betegség miatt van a köhögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!