Ti hagyjátok a 6 éves gyereketeket az ebédlőben kukoricát enni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 16:21
21/45 anonim válasza:
Jaaa most látom hogy a HÁZASSÁG témakörben van,akkor a kérdező vicces kedvében van!:D
22/45 anonim válasza:
Nem is figyeltem, hogy házasság. Akkor lehet, hogy a házastárssal van ezen vita. :-)))) Bár még mindig nem tudom min vitáznak, az ebédlőn, vagy a kukoricán, vagy a gyerek nevelésén?
23/45 anonim válasza:
6 eves gyerek..ebedlo..eszik...Mi a fa*z van :DD Istenem ilyenek feldobjak a napom.. :DD
24/45 anonim válasza:
Lehet, hogy csak arra kíváncsi, hogy a kukorica evés elég ideig tart-e, és a gyerek az ebédlőben marad-e, míg a szülők házaséletet élnek.
25/45 anonim válasza:
Vagy éppen ment-e tönkre házasság azért, mert a 6 éves kukoricát evett az ebédlőben?
26/45 anonim válasza:
Nem tudom mi volt a kérdés értelme és lényege de én olyan jókat röhögtem a válaszokon hogy már ezért megérte :DDDDD
27/45 anonim válasza:
Inkább kukoricát, mint búzát, és inkább az ebédlőben, mint a magtárban hátul.
28/45 anonim válasza:
Gondolom, úgy érti, hogy a gyerek egyedül van közben.
29/45 A kérdező kommentje:
bocs,kicsit tényleg rossz témakörbe osztottam be
ismerek olyan családokat,akik csak a konyhában étkeznek,a nappaliban nem
a kukorica eléggé morzsázik,az én fiam előtt hiába van tálca
2013. júl. 15. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!