Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Multi tabs immuno kidről...

Multi tabs immuno kidről írnátok nekem tapasztalatokat?

Figyelt kérdés
Iker lányaim 3,5 évesek.A gyerekorvosunk már 3 éves koruktól ajánlotta,de én nem mertem nekik megvenni,mivel ez rágótabletta.Ők még nem cukorkáztak,csak 2,3* ettek gumicukrot,de az ugye nem kemény.Az is érdekellne,hogy kevesebbet volt e beteg a gyereke annak aki ezt szedte.
2013. júl. 15. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem volt kevesebbet beteg. De mondjuk egyiktől sem.
2013. júl. 15. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:

én is adtam ezt a fiamnak,kevesebbet nem volt beteg,de könnyebbek voltak a betegségek és jobb volt az étvágya

most már négy éves a fiam,most a multitabs "koppincs" változatát adom neki,ami négy éves kortól adható,csak harmad annyiba kerül,mint a multitabs és 45 szem van benne,de az összetétele szinte teljesen megegyezik.a jutavit gyártja

2013. júl. 15. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Fiaimnak adtam jo sokáig mert sokat voltak betegek nekik hatott kevesebbet voltak betegek .
2013. júl. 15. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon bejött, igaz sószobával kombinálva.

2,5 éves korától egész ősszel-télen egy felet kapott a fiam, jóval kevesebbet volt beteg, és azok is enyhébb lefolyásúak voltak.

2013. júl. 17. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, egyszer sem volt beteg, mióta szedi, én adok mellé C vitamint is, csak ajánlani tudom!!!
2013. júl. 30. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!