Most akkor az én gyerekemmel nem stimmel valami?
Figyelt kérdés
Olvastam itt az oldalon, hogy az ovis gyerekek Halász Juditot, Alma együttest, meg ilyeneket hallgatnak. 5éves kisfiam el sem bírja viselni. 30Y-t, Quimby-t meg Rolling Stones-t hallgat. ( Modjuk, a nagyobbik lányommal együtt, de az tetszik neki. Az én fiammal nem stimmelne valami?2013. júl. 14. 16:15
1/5 anonim válasza:
Bevallok valamit. 30 vagyok, 18 voltam, amikor a lányom született. Ismert ilyeneket (oviból, meg youtube-on keresett rá), de velem annak idején Eminemet, Ganxtát, Sub Basst, Falcot hallgatott. Semmi baja nincs, nem erőszakos, nem durva, imádja az öccsét és a húgait... JA, és a 2 éve4s öcsi a lányom mellett hallgat One directiont, SP-t, Fluort, meg ilyeneket. Amikor másfél volt, imádta (a mai napig is) a gangnam sytlt. Már én kaptam hülyét, mikor ez ment, de ő csak vidáman táncol rá....
2/5 anonim válasza:
hát akkor az én lányom is fura :-)))
volt egy időszak mikor csak és kizárólag erre a zenére tudott elaludni : Linkin Park, Numb :-)))
most 2.5 éves és ha nem szól a háttérben zana akkor megy és bekapcsolja a magnón a rádiót
mondjuk most már minden evő lett Almától a One repubic-on át a rollingstone-ig bármi csak zene legyen
am az első 5 szavában benne volt a ZENE :-)
3/5 anonim válasza:
:-) Az én öt évesem, sőt a 2,5 évesem is imádja a rockzenét, sőt még Jacko-t is :-). Persze hallgatnak Kiskalászt meg Alma együttest is, de alapvetően mindenevők.
4/5 anonim válasza:
Fiam még nem volt 1 de Quimbyt,ACDC-t,Rolling Stones-t,tb hallgatott,miért kéne gyerekdalt hallgatnia azok uncsik,mondjuk a hupikék törpikéket és a Gryllust is szereti,most 2 éves,marha jól táncol már :)
5/5 anonim válasza:
Nyílván azok közül válogat a gyerek amit a szülő ill a környezete megmutat neki. Egyáltalán nincs azzal baj, ha nem a megszokott zenék tetszenek nekik.
Az én kislányaim 2 évesek, szeretik a mese zenéket is, de mozognak a multósra is, hallgatják a lounge zenéket sőt a legújabb kedvenc a hastánc! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!