Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak az én 22 hónapos gyerekem...

Csak az én 22 hónapos gyerekemmel nem lehet a Tesco vásárolni?

Figyelt kérdés
Ha a kocsiból ki veszem azonnal elkezd futkosni, aztán megy a hiszti ha vissza rakom, hiba magyarázom neki hogy ha mellettem sétál akkor ki veszem, van valami megoldás erre, mikor tud már rendesen sétálni velem?
2012. nov. 11. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Az enyém 22hónaposan meg volt zavarodva. Azt hittem megöl a szégyen.
2012. nov. 11. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Viszem a férjem, így ő megy a gyerek után, végig néznek mindent a játéksoron, én vásárolok.
2012. nov. 11. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindig veszek neki valami kis olcsó dolgot amivel lefoglalja magát és megnézzük mindig a játéksort is.

Múltkor bevittük azt a kis autós bevásárló kocsit és nem bírtuk belőle kiszedni, ordított mindenki minket nézett, na abba soha többet nem rakom bele.

2012. nov. 11. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
sok ember, zene, idegesítő lehet a gyereknek. Szerintem még nagyon ne várd, hogy sétáljon melletted, sokkal biztonságosabb a szekér. Én mindig játékot vittem neki vagy kapott valamit a kezébe és foghatta. Közben beszélni kell hozzá. Persze cetliről vásárolok, mert különben kimegy minden a fejemből a gyerek miatt.
2012. nov. 11. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ez ment, mint nálatok nagyon sokáig, de a sok magyarázás, elérte a hatását, mostmár lényegesen jobb, nincs hiszti, nincs mindnehova bemászok... most 2,5 éves. Most is alkot, de ha szólok neki, akkor nem az ellenkező írányba indul meg. Utáltam egyedül menni, mert 2 dolog is fél óra volt . Megértelek, hidd el jobb lesz :-)
2012. nov. 11. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is 2,5éves a Fiam.

Nálunk még ez mindig macerás. Tesco,Auchan,Plázák. Bemegyünk,és kezdődik a rohangálás,mindenhova bemegy,hozzányúl stb.. Ha tescoba megyünk, szigorúan mindig beleültetem a kosárba. Ő teszi bele a 100ft-ot,így könnyedén beleül. Kb. 30perc ameddig viszonylag nyugodtan elüldögél. Ő is kap valmi apróságot a kezébe,és azzal elvan. Persze folyamatosan dumál a szentem. 30perc múltán kezdődik a nyűglődés. Ki akar mászni, hiszti ezerrel..én sokszor próbáltam már,hogy kiveszem és akkor sétáljon szépen. Semmire nem mentem vele...:) Igy próbálok minél gyorsabban elintézni mindent,és akkor megúszom. Én is várom már azt az időt, amikor szépen elgyalogol mellettem minden hiszti nélkül. Jó lenne már! :)

2012. nov. 11. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!