Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyümölcskukacok (fruity...

Gyümölcskukacok (fruity bugs-tesco) játékszabályt elküldené valaki?

Figyelt kérdés
vagy leírná a lényegét? köszönöm
2012. szept. 13. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

gugli a barátunk :o)

Ha nem lenne jó a link:

Cél: elsőként összegyűjteni öt olyan kukacot, amelynek ugyanolyan színű farka van, mint a játékos kártyája. Kezdés: Helyezd el véletlenszerűen az összes kukacot a játéktáblán. Ezután a játékosok válasszanak egy színkártyát maguknak. Csúsztasd el a játéktábla tetején a kart, hogy a kukacok ide-oda mozoghassanak. A fiatalabb játékos választ először kukacot a tábláról. Ezután megnézi a kukac farkának a színét. Ha a szín megegyezik a játékos kártyájának színével akkor a játékos megtarthatja a kukacot. ha a színek nem egyeznek akkor a játékosnak vissza kell tennie a kukacot a játéktáblára valahová és folytatódik a játék. Akkor ér véget ha valamelyik játékos összegyűjt 5 azonos kukacot. 4 éves kortól, 2-4 játékos számára

2012. szept. 16. 10:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!! :-)))

kerestem gugliban is, de nekem csak eladó társasjátékot sikerült találnom, pedig többféleképpen is beírtam :-) köszi!!!

2012. szept. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!