Este mikor teszitek le aludni 2és fél éves gyereketeket?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 13:50
1/9 anonim válasza:
1/2 9-9, de ebéd után 3 és fél órát alszik, így bírja. Szeptembertől, ha kezdődik a bölcsi, legkésőbb 8-kor ágyban lesz.
3/9 anonim válasza:
Mi is 9-kor. Délután még átlag másfél órát alszanak, néha többet, néha kevesebbet, sőt van amikor semmit.
Nálunk is szeptembertől m.ennek bölcsibe, akkor 8-kor szándékozom őket lerakni.
5/9 anonim válasza:
nyolckor fektettem le 2,5 évesen és azóta is(4 éves lesz)
6/9 anonim válasza:
Fél 9-kor. Délután mindig alszik 1-2 órát. De hiába teszem le este, van, hogy fél 10-kor még nem alszik. Reggel fél 7-7 körül kel.
7/9 A kérdező kommentje:
hogy tudjátok ilyen korán letenni őket?
nekem este túl pörgős a fiam és én 9:30-nál hamarabb nem tudom letenni.....főleg most hogy nyár van és sokáig kint vagyunk!
2013. júl. 16. 13:56
8/9 anonim válasza:
menjetek be hamarabb,és kezd el korábban az esti rutint.Nálunk hétkor kezdődik,vacsora,fürdés,utána már nincs játék,nyolckor fektetem le,pedig már négy éves.Nem kell este nyolcig,kilencig kint lenni,ki tudja játszani magát egész nap
9/9 anonim válasza:
8 és 1/4 9 között. (két és fél éves szintén). Fél nyolckor legkésőbb bejövünk a kertből. Így kipihent, kiegyensúlyozott. (bár hozzáteszem magán családi napközibe jár, nem állami bölcsődébe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!