Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normalis, hogy a gyermek...

Normalis, hogy a gyermek nagyszuloje a keteves szuletesnapra egy dobozt vesz?

Figyelt kérdés

A lanyom el - hal a katicakert. Ma atmentunk a szuleimhez, ahol anyukam megmutatta, hogy het egen mit kap a lanyom.

Minden rokontol olyan dolgot kap, amit szeret vagy mar regota "kinezte" maganak.

pl. triciklirol le se szall a jatszon, igy tolunk azt kap.

Mindenki kert otletet, mondtam is nekik. Igy a szuleimnek is felhoztam par ajandek tippet. Persze nem 18 karatos aranyorarol beszeltem. Mire azt a valaszt kaptam, hogy ok nem vesznek iranyitott ajandekot a gyereknek. Tehat nem fogadjak el azt a tippet/otletet, aminek a gyerek leginkabb orulne.

Inkabb vesznek kerdezes nelkul mast, felesleges dolgot. Pedig megengedhetik maguknak, hogy barmit vegyenek. De ez lenyegtelen.

Tavaly pl. vettek egy konyvet (katicasat), amit a lanyom keresztanyjatol "kertunk" sz.napra. Erre amikor bontottuk ki az ajandekat a szuleimnek ugyanaz a konyv volt. Siri csond lett, a lanyom nem is ertette mi van. Erre apam kozolte, hogy vigye visze a keresztanyja es vegyen o mast.

En meg mondtam anyukamnak, hogy vigyek vissza ok, mivel a keresztanyaval mar hetek ota meg volt beszelve az ajandek.

Mar unom, hogy a telefont a lanyommal kapcsolatban sosem "talaljak". Sosem kerdeznek semmit, csak veszik a hul*esegeket.

mint pl. 5-os pelenka helyett is 3-as pelenkat (kb.200 darabot) es a blokkot se adtak oda, hogy legalabb kicsereltessuk. Igy a szekrenyben pihennek, majd 1 ev mulva jo lesz a tesonak..

Most meg ez a ceruza/toll fatarto, oldalan egy katicaval... kiverte a biztositekot.

Es szo sincs mas ajandekrol, mivel kihangsulyozta az anyukam, hogy ennyit kap.

2013. júl. 12. 20:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne lenne normális ez az ajándék? Mi a baj vele? Nem több tízezres vackot vettek? Kérdező látszik te nem tanultad meg értékelni a dolgokat,nem lenne muszáj venniük semmit sem,bele ne halljon már valaki,hogy a gyerek kettőt kap ugyanabból.A helyedben értékelném,hogy a szüleim vesznek pelenkát,bár az enyémek megkérdezik a méretet,de a szándéka lényeg.nem szeretem az ilyen pöffeszkedő,beképzelt libákat,aki ilyen hülyeségeken hisztiznek,szegény gyereked,majd Ő is ilyen liba lesz,mint te nem fog semmit sem értékelni.
2013. júl. 13. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!