Főzeléket odaadtok még a gyerekeknek 2 nap múlva?
Figyelt kérdés
Például hétfőn főzitek, akkor szerdán odaadjátok még? Borsófőzelék, tökfőzelék, spenót...
(tejföllel vagy tejjel készítve)
2013. júl. 10. 12:12
1/6 anonim válasza:
Ha kihűlést követően hűtőben van és jól fel van forralva,akkor elvileg nem lehet baja. Nálunk sose volt még baja, 2 nap után, én oda adom a lányomnak.
2/6 anonim válasza:
Igen, nálam két nap a lélektani határ, amíg odaadom. :)
3/6 anonim válasza:
Én már nem, de nálunk nem is tart ki addig, valaki mindig előbb eltünteti :-)
4/6 anonim válasza:
Nem szoktam, de nem azért, hogy lenne baja tőle, ha tisztességgel hűtve tárolom, hanem mert ahogy előttem is írták, valaki hamarabb eltünteti. :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Mostanában volt olyan, hogy megfőztem és maradt belőle, másnap pedig mentünk vendégségbe (mamázni vagy hasonló) és ott kaptunk enni is, így harmadnap még volt maradék.
Ha itthon vagyunk, nálunk is elfogy legkésőbb másnapra.
Én is oda szoktam adni, persze előtte kóstolok mindent.
2013. júl. 10. 12:30
6/6 anonim válasza:
Általában nem szoktam, csak másnap. De szerintem akár lehetne is odaadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!