Mit csinálok rosszul? Ennyire rossz anya vagyok?
A kislányom 3 éves és nagyon sovány.Alig eszik meg valamit folyton nyűglődés van komolyan a 9 hónapos húga többet eszik mint Ő mikor főzelék van akkor a kicsi megeszik 200-220 grammot Ő nem, a felét alig,húst egyáltalán nem.Most elkezdeném felsorolni mit nem eszik itt ülnénk reggelig...
Voltunk ma lent a játszó téren és oda jött hozzánk egy iker lányos anyuk, játszottak a gyerekek mi pedig beszélgettünk.És mondja,hogy milyen kis súllyal születek a gyerekek és milyen szépen behozták magukat akkorák ami pont jó, gyerekorvos szerint.Akkorák voltak mint az én Zizmuskám csak nem olyan ropik...arra csak legyintettem,aztán mikor megtudtam,hogy ők most töltik a kettőt... akkor majdnem elbőgtem magam. Most is,ahogy bementem mesét olvasni és végig simogattam a lábát majdnem elsírtam magam.Annyira aggódom a következményektől... nem eszik húst,zöldségeket mindenki azt mondja,hogy majd fog..ezt mondják 4-5 hónapos kora óta,mióta hozzá táplálom...
Igazából nem tudom mi a kérdésem...csak olyan jól esett kiírni magamból.
Úgy néz ki jön a 3. de ha arra gondolok,hogy Ő is ilyen lesz...
Hasonló cipőben járó anyukákkal nagyon-nagyon-nagyon szívesen leveleznék!!!
Szia!
A szomszédban van egy kislány aki szintén ilyen Elvan egész nap egy fél fasírttal meg egy pohár vízzel. Nem tudnak vele sem kezdeni semmit.
Próbáltál már valami vitaminfélét adni a kislányodnak? Sokaknak beválik a béres csepp például (tudom ez pont nem vitamin).
Kislányomnak súlyproblémája soha nem volt, mert mindent hasznosít, olyan szinten hogy hihetetlen, de enni nem sokat evett soha. Én a Protexin restore pro- és prebiotikumot kezdtem adni neki, mert mi kakigondokkal küzdünk, ami valószínűleg kicsit helyrehozta a bélflórát és ezzel meghozta az étvágyát is. Olyan dolgokat is megeszik, amikre eddig rá sem volt hajlandó nézni. Esetleg próbáld ki ezt is. Kb 2 hónap kellett mire észrevettem változást, tehát türelem kell ehhez is.
Kitartást Nektek!
Dehogy vagy rossza anya, dehogy!
Mindenfélét ítrak előttem, én írok egy huszadik variációt, hátha...nekem is keveset eszik a lányom, vagy ha igen, akkor az általában nyers zöldség, vagy gyümi, de húst nemigen. Viszont a kevés bevitelhez képest sokszor van kaksi. Megemlítettem a dokinak, és képzeld el, hogy tejcukor allergiás, és azért van ez. Épphogy elkezdtük a diétát, 2 nap múlva elkezdett enni, sokkal több ereje lett 2 hét múlva, és most már mindent ezsik. Nem sokat, de mindenből egy picit, esetleg próbáld meg neki te is a tejcukormentes dolgokat adni, de vigyázz, mert mindenben szinte benne van, még a kekszekbe, felvágottakba is...
De a Sparban sokféle minden van, tej, joghurt, tejfől,stb.
Ami furcsa volt, hogy nem csinált olyan vad tünetetket, hogy elrohantam volna vele a dokihoz, csak ennyi volt, hogy olyan kis fáradékonyabb voolt mint a többi gyerek, meg nem evett, és mint kiderült azért, merthogy ilyenkor nem tud még az a kevéske kaja sem felszívódni, persze, hogy legyengült szegény...
remélem kilábaltok ebből, ha semmi ilyen nincs, akkor meg azt ajánlom, próbáld meg oviba beadni, mert a gyerekek nagyon húzzák egymást, nekem is ott kezdett el igazán enni...
Tarts ki, és ne félj, próbálkozz, adj neki vitamint, az pótolja valamennyire a dolgokat...
4 honapja voltunk otthon vervetelen en mar nem is emlekeztem,de nincs liszterzekenysége és tejcukor intoleranciája.Sőt étel allergiája sem :-)
Jaj ne ugy kepzeljetek el aki egy szelet kenyerrel han gyerek utan vagy ege nap mondja neki... mert nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!