Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ismerős anyuka nagyon szuperne...

Ismerős anyuka nagyon szupernek érzi magát attól, hogy dolgozik bölcsis, ovis gyerekei mellett, miközben látom a szabadnapjain a férjével mászkálnak, véleményetek?

Figyelt kérdés
Én a 3 gyerekemmel pedig megszakadok;nekem nincs szabadnapom ,mégis én vagyok lenézve hivatásos édesanya létemre
2013. júl. 9. 21:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyszerű a megoldás menj vissza dolgozni és akkor a te gyerekeid is mehetnek nyáron oviba bölcsibe.
2013. júl. 9. 22:38
 22/29 anonim ***** válasza:
92%

A szabadnap az szabadnap. Van munkája, így jogosult a gyerekeit bölcsibe iratni. Neked meg van gyesed, így maradhatsz otthon. Vagy keress munkát-nem muszáj hivatásos édesanyának lenni (vagy ha már ezt választottad, akkor ne keseregj)- és sétálgass a szabadnapjaidon a férjeddel.

Amúgy meg nagyon helyesen teszik, hogy ápolják a házaséletüket így is. Szerintem csak féltékeny vagy.

Vagy szerinted hogy kéne csinálniuk? Mikor épp szabadnapos, ne vigye a gyereket, helyette te beadod a tieidet?

2013. júl. 9. 23:02
 23/29 anonim ***** válasza:
92%
Szia! Ő dolga! Nekem 3 gyerekem van (4,5 éves, 2,5 éves, 1,5 éves) A nagyobb ovis, a két kicsi bölcsis! Muszáj volt beadnom bölcsibe őket, mert egyedül nevelem őket, és dolgoznom kell! De ha szabin leszek, akkor is mennek oviba, bölcsibe! És igen! Én is megszakadok, de nem nyavalygok! Vállaltam őket, és minden nap fél 5-kor kelek, 11-kor fekszek! Mindenki foglalkozzon már a saját életével! Ja, és én szuper anyuka vagyok, legalábbis a gyerekeimnek biztos!!!!! :-)
2013. júl. 10. 06:20
 24/29 anonim ***** válasza:
87%

Hú de rosszindulatú vagy te kérdező!

Én sem dolgozom minden nap,de a szabadnapjaimon is megy a gyerek oviba meg ment bölcsibe is.Két dolog miatt.Kell neki a rendszer,az nem működik,hogy egy napot megy,kettőt nem,aztán hármat megy,egyet nem stb.A másik,hogy én olyankor csinálom a házimunkát,így neki minőségi idő jut,amikor együtt vagyunk.Ja és van egy harmadik is,amiért anya vagyok,nem szűntem meg ember és feleség lenni,nekem is szükségem van kikapcsolódásra,hogy ne legyek olyan zombi mint te.

Add be te is a gyerekeket oviba,bölcsibe,aztán menjél dolgozni,meglátod,hogy az sem fenékig tejfel.Mert eggyel több dolgod van.Eddig csak házimunka,gyerekek,most már hozzá jönne a munka is,ami a fél napot elviszi.Na meglátnám hogy szakadsz meg akkor

2013. júl. 10. 07:58
 25/29 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez csak kamu kérdés, vagy a kérdező tényleg nagyon unatkozik.
2013. júl. 10. 08:48
 26/29 anonim ***** válasza:
85%

Atyaég! Komolyan ilyen megkeseredett anyukák vannak?

Elég sok a szabadidőd, kedves kérdező! Menj dolgozni, lásd el úgy a 3 gyereked, mehetnek majd bölcsibe-oviba!

Nekem ikreim vannak, nevelem-ellátom őket, dolgozom, háztartást vezetek, ápolom a férjemmel a kapcsolatom, ezek mellett pedig végzős vagyok egy főiskolán, épp a szakdolgozatomra készülök. Van időm mégis néha ide benézni, nem csak robotolok. Sőt, néha elmegyünk mi is ide-oda sétálgatni, igaz, általában csak gyerekestül, mert nem szoktuk őket lepasszolni.

Mindenki úgy osztja be az idejét, ahogy azt az élete megkívánja, vagyis amire igénye van. Nekem ezekre van igényem, így megoldom. Neked meg arra, hogy főállású anya légy, pedig lehetne más választásod....de hagyjuk.

Én nem kesergek vagy nem irigykedek senkire. Nem mondom, hogy nem fordult már meg a fejemben, hogy de jó ennek vagy annak, mert milyen könnyen megtehetnek dolgokat...aztán a következő percben már az van a szemem előtt, hogy nekünk mit kell tennünk azért, hogy jobban-szebben élhessünk és mi az, amit már meg is tettünk vagy épp teszünk ennek érdekében. A férjem is tanul/dolgozik és én is. Szerintem csak ez vihet előrébb, a gyerekeinknek pedig jó példa...én is ezt láttam otthon, nem a kesergést. Azt láttam, hogy mindenhez úgy kell hozzáálnni, hogy sikerülhet, de tudni kell, hogy azért tenni is kell.

Tégy valamit, ne unatkozz, ne más életével legyél elfoglalva!!!

2013. júl. 10. 11:51
 27/29 anonim ***** válasza:
41%
Azert szakadsz meg mert 3! gyerekkel vagy egesz nap egesz este... Emellett a munka feludules lenne! En is szuperul ereztem magam amig ovodas gyermekeim mellett teljes munkaidoben dolgoztam, mert nem voltam lestrapalva! Mert van ebedszuneted kaveszuneted mikor kikapcsolsz stb.. A 3 gyerek mellett kerdem en hol van idod magadra? Sehol! Aztan mikor a ferjed hazajon a vacsoranak ott kell lenni az asztalon.. Megertem hogy irigyeled egy picit azt a masik anyat, de neked mas az eleted es lehet hogy O pont teged irigyel mert otthon lehetsz! Sosem tudhatod hogy erez a masik es valoban boldog e?
2013. júl. 19. 17:09
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Meg valami, olvastam hogy azt irta valaki hogy rossz indulatu a masik meg hogy elkeseredett. En nem gondolom igy egyszeruen feltetted a kerdest es velemenyt kertel.. Nem tudom miert kell az embereknek ilyen jelzokkel illetni a masik. Szamomra EZ a rosszindulatusag! Sok buta ember van, attol erzik jol magukat hogy terad rosszat mondjanak. Ne torodj veluk. Nem vagy rossz anyuka!
2013. júl. 19. 17:14
 29/29 anonim ***** válasza:

Utolsó!

A kérdező kommentjéből eléggé úgy tűnik, hogy a gyerekei óvodások, ő meg abban szakad meg, hogy egyedül van otthon.

2013. júl. 19. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!