Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ismerős anyuka nagyon szuperne...

Ismerős anyuka nagyon szupernek érzi magát attól, hogy dolgozik bölcsis, ovis gyerekei mellett, miközben látom a szabadnapjain a férjével mászkálnak, véleményetek?

Figyelt kérdés
Én a 3 gyerekemmel pedig megszakadok;nekem nincs szabadnapom ,mégis én vagyok lenézve hivatásos édesanya létemre
2013. júl. 9. 21:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, már megint egy olyan kérdés, ahol azt várják, hogy köpködjük a másikat, mert nem úgy él, vagy gondolkozik, mint a kérdező. Hát képzeld, nekem is bölcsis és ovis a két fiam, én is dolgozok, mellette vezetem a háztartást, és pokoli nehéz. Sokkal nehezebb, mint mikor gyeden voltam otthon és csak a gyerekek, meg a házimunka volt. Ja, és most írom a másoddiplomás, januárban államvizsgázom, így szabadidőm nem sok van, de arra szakítunk időt a férjemmel, hogy néha sétáljunk egyet kettesben, vagy beüljünk valahová, mert nem csak anya vagyok és háziasszony, de nő is. Szerencsére a nagyszülők besegítenek. És nem érzem szupernek magam, egyszerűen erre van igényem, az élet nem állhat csak a robotból.
2013. júl. 9. 21:34
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted az jó a gyereknek,ha egyik nap bejár a bölcsibe másik nap nem?Én heti 5 napból,kétszer délután járok dolgozni,simán vihetném 11-re oviba a lányokat,mégsem teszem,sőt erre az óvónők külön meg is kértek.Ettől még nem lesz rosszabb anya,hogy beadja őket mindennap,és igenis becsülendő,ha két KISgyerek+munka+háztartás mellett jut idő magára és a férjére is.Nehogy azt hidd könnyebb dolgozni,mint otthon lenni,én anno vártam,hogy visszajöhessek a lányaim mellől (4 és lassan 7 évesek),hát ebben az évben állandóan olyan voltam,mint egy mosott rongy,több,mint félév kellett,mire hozzászoktam az "új élethez",és be tudtam osztani normálisan az időm.
2013. júl. 9. 21:37
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Már miért járhatnának a gyerekeid nyáron oviba, bölcsibe, ha te nem dolgozol, tehát otthon vagy. Ő meg most az 1-1 szabadnapján ne vigye a gyerekeit, mert neked ez böki a csőröd? Menj el szépen dolgozni és akkor nem lesz ilyen hatalmas problémád. Ha meg nem megy, minek kellett 3 gyereket vállalni?
2013. júl. 9. 21:37
 14/29 anonim ***** válasza:
75%
Most akkor a te gyerekeid óvodások és bölcsődések év közben, csak nyáron nem mehetnek?
2013. júl. 9. 21:41
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Az ő gyerekeihez nincs közöd. Így kifogással se nagyon élj, csak a sajátaidra kell figyelned. Mások családi életéhez semmi közöd.
2013. júl. 9. 21:43
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát te aztán tényleg nagyon elfoglalt lehetsz, ha ezen vagy képes pörögni, és még kérdést is írsz ki róla...

1.senki sem kényszerített, hogy 3 gyereket vállalj.

2. miből gondolod, hogy munka mellett könnyebb gyerekeket nevelni?

3. mi közöd van ahhoz, hogy mit csinál a szabadnapján? Miért ne vihetné a gyerekeit oviba- bölcsibe??

4. Ha hivatásos anya vagy, akkor nem okozhat túl nagy gondot a nyári szünet.

Ha már a véleményünket kérdezted...pfff.

2013. júl. 9. 21:47
 17/29 anonim ***** válasza:
89%
Azt írod otthon vagy a gyerekekkel, aztán azt hogy nyáron nem mehetnek. Ezek szerint mégsem 3-al vagy otthon, csak a kisebbel... akkor miért szakadsz meg? Meló mellett hordani őket, melózni menni, házimunkázni sem egyszerű.
2013. júl. 9. 21:50
 18/29 anonim ***** válasza:
90%

jah hogy a gyerekeid ovisak bölcsisek?

hát akkor tényleg nem értem mi a fene bajod van.

neki néha van egy szabadnapja, amikor azt csinál amit akar, te meg szeptembertől júniusig szabadnapos vagy, nyáron meg kikészülsz?

nekem nagyon furcsa amit írsz :S

2013. júl. 9. 21:50
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

17es válaszoló! hivatásos anya, a legkisebb gyerek 3 éves kora után lehet valaki, addig gyesen van.

gondolom akkor a legkisebb lenne a bölcsis, ha már oda nem viheti valamelyik gyerekét ;)

2013. júl. 9. 21:52
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem hogy

1. Semmi közöd hozzá.

2. Még jó hogy azt tesz a szabadnapjain az ember amihez kedve van ,főleg ha egyébként dolgozik.

3. Nem nem kéne a szabadidejében otthon ülnie a gyerekeivel. Járjanak csak oviba , rendszeresség fontos.

4.Rosszindulatú és begyepesedett vagy és nem kicsit irigy,így igen jogosan néznek le ép intellektusú nők.

2013. júl. 9. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!