Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minek örül (het) egy hatéves...

Minek örül (het) egy hatéves kislány?

Figyelt kérdés

Néhány napig egy hatéves kislánnyal leszek, akivel még soha nem találkoztam. Szeretném, hogy nagyon boldog legyen és érezze jól magát. Eddig még csak 1-2 éves gyerekekre vigyáztam, de egy nagyobbacskával nem tudom, hogyan kell bánni. Milyen játékokat szeretnek, ha nagynak, vagy gyereknek kezeljük őket? Gondoltam, hogy olvasok mesét, elviszem játszótérre, megnézünk mesefilmeket, befonom a haját, mesélünk, szójátékok. Ezeken kívül még mit ajánlanátok? Mit szerethet? Vagy hogyan fog fogadni?

Minél több választ várok. Kérlek osszátok meg tapasztalataitokat, mert fontos nekem.

2013. júl. 4. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
69%

Az én unokahugom is 6 éves.Nagyon szeret társasozni,puzzle-ezni,biciklizni,tollasozni.Szoktam neki mesét olvasni.

Szeret a játszótéren játszani,vagy csak azt ha elviszem sétálni.Szereti ha a haját formázom.Ő már egy okos nagylány.Nem szereti,ha még kisgyerekként kezelem,de attól még az,ezt ne feledd!

Jó szórakozást! :)

2013. júl. 4. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Keresztlányom ennyi idős:mi most mindig boltosat, irodásat, vagy tanítónéniset játszunk. Görkorizni most tanult meg,azt is nagyon szereti. ha jó idő van strand, a vízből ki nem lehet robbantani.

De amivel teljesen le tudom venni a lábáról, az a csillogós körömfestés.-színtelen lakk,amiben csillám van.

És a társasjáték látástól mikulásig.

2013. júl. 4. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!