Minek örül (het) egy hatéves kislány?
Néhány napig egy hatéves kislánnyal leszek, akivel még soha nem találkoztam. Szeretném, hogy nagyon boldog legyen és érezze jól magát. Eddig még csak 1-2 éves gyerekekre vigyáztam, de egy nagyobbacskával nem tudom, hogyan kell bánni. Milyen játékokat szeretnek, ha nagynak, vagy gyereknek kezeljük őket? Gondoltam, hogy olvasok mesét, elviszem játszótérre, megnézünk mesefilmeket, befonom a haját, mesélünk, szójátékok. Ezeken kívül még mit ajánlanátok? Mit szerethet? Vagy hogyan fog fogadni?
Minél több választ várok. Kérlek osszátok meg tapasztalataitokat, mert fontos nekem.
Az én unokahugom is 6 éves.Nagyon szeret társasozni,puzzle-ezni,biciklizni,tollasozni.Szoktam neki mesét olvasni.
Szeret a játszótéren játszani,vagy csak azt ha elviszem sétálni.Szereti ha a haját formázom.Ő már egy okos nagylány.Nem szereti,ha még kisgyerekként kezelem,de attól még az,ezt ne feledd!
Jó szórakozást! :)
Keresztlányom ennyi idős:mi most mindig boltosat, irodásat, vagy tanítónéniset játszunk. Görkorizni most tanult meg,azt is nagyon szereti. ha jó idő van strand, a vízből ki nem lehet robbantani.
De amivel teljesen le tudom venni a lábáról, az a csillogós körömfestés.-színtelen lakk,amiben csillám van.
És a társasjáték látástól mikulásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!