Mekkora ruhat hord egy 2,5 éves kislany?
Figyelt kérdés
Masfel evesen 86-os kell. Elore szoktam vasarolni kovetkezo evre es erdekelne kb. mekkora ruhak kellenek majd.2013. jún. 27. 23:17
1/7 anonim válasza:
Én lányom 2 éves és 98-104 körüli ruhái vannak.
2/7 anonim válasza:
3 éves, átlagos alkatú lányom ruhái 98-as és 110-es méret között mozognak. Teljesen márka függő a méret.
3/7 anonim válasza:
A vaskosabb kisfiamra 92-98-ast adok, a vékonyabbra 92-es is bőven elég. Pedig nem kicsik, mindenki azt mondja:)
De ha most 86-ost hord a lányod, akkor köv. évre a nyári ruhákból vegyél 98-ast mindenképp! Sztem télire lesz neki jó a 92-es.
4/7 anonim válasza:
Lányom május végén töltötte a 2 évét. 88 cm-nek mérték a tanácsadáson. Van egy-két ruha, ami 86-os és még jó rá. Most szoknyák, vagy rövidnacik még a 86-os is jó, de 92-es méretet veszek neki inkább. De az én lányom kis vékony testalkatú, 12 kg. Hosszú nadrágból, pulóverből, hosszú ujjú felsőkből 92-es kell. Ősszel, télen biztos kell majd 98-as is már, de tényleg sok függ fazontól és márkától!
5/7 anonim válasza:
2,5 éves a lányom, 18 kg. 130 korulit hort, pontosan nem tudom.
6/7 anonim válasza:
2 éves múlt áprilisban, és én azt tudom tanácsolni, hogy 104-es méretet vegyél a jövő nyárra. Az én kislányom nyáron 86-ost, ősszel-télen 92-est, tavasszal 98-ast és most nyáron 104-es ruhákat hord. Remélem segítettem, szép napot Neked.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2013. jún. 28. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!