Akik otthon vannak gyerekekkel hányszor takaritasz ki egy héten? Mosol fel és porszivozol ki?
Figyelt kérdés
Nekem két gyerekem van 1szer mosok fel mindenhol egyszer porszivozok fel naponta2013. júl. 4. 12:04
11/14 anonim válasza:
Detto mint az utolsó. Annyi a különbség, hogy az én cirkálóm 3 éves, de a fél éves baba stimmel, úgyhogy a közeljövőben valószínű én is többet fogok takarítani.
12/14 anonim válasza:
én is itt vagyok!
Nekem is 3 évesem és egy 5 hósom van!Heti 1-2x porszívózok,felmosok de ha a kicsi elkezd kúszni valahogy megpróbálok többet beiktatni!
13/14 anonim válasza:
10- es vagyok. Megmondom őszintén, hogy takaríthatnék többet is, de az az igazság hogy szeretek lazítani is, internetezni, tévézni. Nincs kosz és rumli, de nyilván lehetne jobb is. Ezt csak azért írom, mert szerintem nem kell kivakszolni a lakást, hogy ragyogjon, ez gyerekek mellett amúgy is csak percekig tartana, hanem ha van rá mód, akkor pihenni kell. Ha mindkét gyerekem alszik délután(sajna a nagyobb kezdi elhagyni), akkor ált. én is lazítok, és egyre ritkábban van lelkiismeretfurdalásom miatta.
Jó volt meggyónni a vétkeimet:)
14/14 anonim válasza:
Van egy 2 éves kislányom.minden nap porszívózok,felmosok.fürdő pucolása hetente egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!