Akik otthon vannak gyerekekkel hányszor takaritasz ki egy héten? Mosol fel és porszivozol ki?
Szia! Nekem 3 van, és attól függ, hol..
A konyhát és az előszobát elégegyszer felmosni, általában reggel, de estefelé azért fel kell söpörni is. A hálót minden nap porszívózom,mert a párom és a legkisebbem előszeretettel esznek ott. A gyerekek szobáját heti 1x vagy 2x porszívózom. A fürdőszobát viszont van, hogy naponta 5-ször is el kell mosni.
ment a zöld kéz mindnekinek
nekem muszáj mert van egy közel 3 éves lányom és egy 5 honapos Babám ,aki lassan elkezd kuszni és ne nyalja ugy végig a padlot hogy koszos ez nem sok takaritás
ja és az elöszobát kétzser mosom fel mert reggel kimegy akutya és utána bizony ott tiszta ször minden azt meg egyenesen ki nem állhatom
én már dolgozom, de mikor itthon voltunk, minden nap feltakarítottam.
most a konyha az első dolgom mikor hazajövünk, utána meg vacsi után is rendbe kell tenni, elég kupisan főzök.
fürdőt is kitakarítom minden nap míg a gyerek fürdik, 2 naponta porszívózok és heti 1x mosok csak fel, parkettán is és a járólapon is szőnyeg van leterítve, így nem koszolódik annyira a kő :)
Én ugyanúgy vagyok, mint Gabszem! (mi hasonlóak lehetünk, mert már volt olyan kérdés, amire szintén csak a Te véleményeddel egyezőt tudtam írni:)
Na,de : annyi, hogy a felmosás nálam is általában heti 1x, de sokszor előfordul azért, hogy plusszba mégis me kell csinálni. Olyankor amikor tényleg összekoszolódott. (vagy konyhába kiömlik, lecsurog valami, nem hagyom ott száradni...)
Nem mászkálink sehol cipővel, a gyerekeimnek is meg van tanítva, hogy az az első, ha bejöttünk, hogy cipőt levesszük. Ez sokat számít:)
Nálunk is folyamatos rendrakás van és nem fekszünk le kupiba, de nem törölgetek minden nap.
Akik azt írják, hogy minden nap takarítják a fürdőt, azok pontosan mit csinálnak olyankor? Mert nálam a fürdő kiatakarítása azt jelenti, hogy mindent kipakolok, csempét áttörlöm, súrolok, flóraszeptezek, ecetes tisztítózok...Ezt komolyan minden nap megcsináljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!